Mai körkérdés :)
Mit főztök mostanság ebédekre?
Épp ötlethiányban szenvedek, gondoltam, megoszthatnánk pár lehetőséget. Mára pácolt csibecombot fogok natúron kisütni (vagyis kisüttetni a párommal, én nem vagyok nagyon hús-fogdosós fazon), és majonézes krumplisalit készítek hozzá...Holnap meg gombászni fogunk, tele van a környék gombával :D (Nagyon remélem, még holnap is az lesz), és összedobok valami finomat belőle. Ha csak pár használható fejet kaparintunk meg, akkor pedig rántom. Ti?
Vigyázz nekem azzal a gombával!
VálaszTörlésne egyél meg akármit! Remélem jól ismered őket!
(a hétvégén nem főzök, etetnek.)
Nem ismerem nagyon a gombafajtákat, de minden kalapot elviszünk a gombaszakértőhöz :)
VálaszTörlésMi szecsuáni csirkemellet csinálunk (igaz, pulykahusiból). A múlt heti Savaria Fórumban találod a receptjét! Isteni az illata, mindjárt kész!
VálaszTörlésVégül mégsem sült husi lett, hanem zöldborós tokány :D
VálaszTörlésNálunk lecsós lacipecsenye volt kuszkusszal...
VálaszTörlésHolnap olasz nap lesz, jönnek vendégségbe anyuék, meg a húgomék. Csinálunk mozzarellás bazsalikomos paradicsomsalátát, pizzát, és tiramisut.
Lecsó... Megenném az év 300 napján:)
VálaszTörlésÚgy látom elkéstem a válasszal, de azért leírom. Szombaton teljesen mezei tökfőzelék volt pulyka melle husiból készült pörkölttel. Attila Bécsben nagyon ki van éhezve a főzelékekre és a gyerekek is szeretik. Vasárnap névnapoztunk anyuéknál, nagyon finom gombás-sajtos rakott husi volt rizzsel.
VálaszTörlésHátha egyszer visszaolvasol :-)
VálaszTörlésHétvégén kukoricás-sajtos-mustáros csirkemellet csináltam, nyamm :-)))
Láttam a szerdai ebédünket a blogodon :D :) És én mindig kapok emilt, ha valaki commentet ír a blogomba :)
VálaszTörlésPont ugyanezt főztétek ti is? :-))))
VálaszTörlés