2/09/2007

Akkor átvettem a stafétabotot Katicától és én is írok hat olyan dolgot, amit valószínüleg nem tudnak rólam a barátaim. Van több is, de most ez a hat jutott eszembe. Azaz több is, de a többit már nem írom le :D

 • fogmosás közben a bal kezem mindig a derekamon van (zavar, hogy nem tudok mihez kezdeni a szabad kezemmel)
 • gyerekkoromban nem ettem egyáltalán disznóhúst, elvi alapon - most, hogy már nincs meg ez a gát, mégsem tudok enni, mert képtelen vagyok megemészteni! Egyszer ettem egy keveset és annyira rosszul voltam, émelyegtem, szédültem. Szóval lemondtam róla. Semmilyen formában nem eszek röfit.
 • csakis három kispárnával tudok aludni! Ha viszont idegenben kell aludnom, akkor inkább párna nélkül... Ha eltünik egyik párna, azonnal keresnem kell, mert felkavar az, hogy egyikük eltünt.
 • utálom a körömlakkot! Viszont a lábamon szeretem :)
 • nagyon-nagyon félek a kígyóktól. Pedig állatbarát vagyok, szívesen nézegetem őket, de a kígyók látványa (fotón is) mélységes rettegéssel tölt el!
 • szeretem, ha a dolgok fakkokban vannak, berendezve, keretben. Szeretem a kollázsokat. Mindig is jobban szerettem azokat a mintákat, amik sok apró részlettel, mintakendőszerűen van összeállítva. A próbarajzokat is szeretem nézegetni. Sőt, filmekben is szeretem, mikor apró részletekből áll és a végén áll össze egy nagy történetté (ld. Love actually) Erre tökéletes példa a lanarte teás kollázsa!

 • Átadom a stafétabotot: mindenkinek, aki szívesen megosztaná velem titkát :) Ha nincs blogja, akkor itt az idő...

  6 megjegyzés:

  1. Ez nagyon jó ötlet:-)) Most kezdhetek gondolkodni azon, hogy mi az ami zavaró, vagy meghökkentő, vagy épp érdekes bennem:) De én hova is írjam ezt? A blogomba írhatom?:-)

   VálaszTörlés
  2. Igen, blogban írhatod :) Várom!

   VálaszTörlés
  3. Megírtam, olvashatod a blogomban:-)

   VálaszTörlés
  4. Anditól átvettem a stafétabotot.
   A hülyeségeim itt vannak pontokba szedve: http://polly-hobby.blogspot.com/

   VálaszTörlés
  5. Átvettem én is, a multiply-on olvashatjátok!

   VálaszTörlés