5/19/2007

Lizzie*Kate jelentés

Íme a lizzie kate mintában egy részlet :) A többi is pont ilyen aranyos :) Már csak a párom nevét kell ráhímezzem és kész! Kedden elugrok vele a keretezőhöz!

Meg kell mutatnom a fonalakat! Talán nem látszanak eléggé a Gentle Art Sampler fonalai - később még csinálhatok újra fotót. A koptatott hatás, amit írtam Annaitto blogjában: nagyon szeretem benne!
Vettem piros festéket (nem paprikapiros, hanem a klasszikus piros szín). Talán hétvégén eljutok odáig, hogy kipróbáljam a festést! Bár ennél a festéknél nem írta a mikrohullámú sütő semmilyen használatát, így át kell gondolnom, hogy azzal fogom-e csinálni! (Jut eszembe: Annaitto: a te festékeden mikros módszerrel írja le a doboz a festési folyamatot?) Annaitotto festéke: Ideal, enyém: Iberia. Meglássuk, mi lesz belőle!...

4 megjegyzés:

  1. Isteni fonalak! Holnap megpróbálok én is fonalat festeni, bár én venussal kezdem, úgy ha elrontom, akkor sem olyan sokat pazaroltam vele;)Várom a képet a Lizzie Kate-ről:)

    VálaszTörlés
  2. a festék nem írta a mikrot... elvileg a műanyag doboz sarkát amiben a festék és amiben a színrőgzítő van, kell levágni és dobozostól a mosógépbe tenni..... lehet hogy nem próbálnám.... mindenkébb, most a saját tapasztalatom után először mikróban próbálnám meg, 1 motringgal, ha nm sikerül, max annak az árát leírhatod, de okosabb lettél 1 tapasztalattal... ha meg sikerül, akkor hajrá.... lehet művészkedni.... azért szeretném ha megvárnád a próbálkozással azt hogy találkozunk ;)

    VálaszTörlés
  3. En is pont azt szeretem a GAST es a WDW fonalakban - a koptatott szineket...

    Nagyon jo pofi a L*K-ed alig varom latni az egeszet!

    VálaszTörlés
  4. Évi, nagyon szépségesek a fonalaid és a kötésed is ;) Várom, mire jutottál a festéket illetően ;)

    VálaszTörlés