5/21/2007

Születésnapi ajándék - sokadik :)

Igaz, rég volt április elseje (és ez nem vicc), de tudtam, hogy annaitto akkor akar meglepni, mikor mo-on jár. Így volt! Melepett! Annyi mindent hozott, hogy a tizede is bőven elég lett volna ajándéknak!

Hozott egy édes kosarat! Vászonnal van bélelve, aminek a szélén csipke van, gombokkal lefogva. Álomszép! Apróka, kis cukorfalat az egész!
Hozott nekem fonalat, amit ő festett! Gyönyörű színei vannak (kosárban látszik, a képkeret előtt van, tessék megnézni!) Én a mindenszínűből kaptam! Hm, megérezte, hogy melyik tetszik a legjobban!
Kaptam képkeretet, többfélét! És elindított a szívforma-gyűjtés rögös útján :) Első komoly darabom: szívalakú kolomp! Majd ezzel kolompolok, ha lesznek gyerkőceim és eljön a karácsony ideje!
Megvette nekem az összes lenes dmc színt! Sőt, kaptam hozzá pálcikákat és tartótasakot! (és az ajánékok sorának még mindig nincs vége)
Naptár, ami minden hétre tartogat egy újabb hímzési lehetőséget. Nem ragad le az xszemesnél, mindenféle öltésekkel kell őket megvalósítani! Szándékosan nem néztem végig teljesen! Határidőnapló, úgyis mindig nálam lesz. Legalább a buszon lesz mit csinálni. Csak ne legyen túl mohó és egy-kettőre kinézegessem az összes képet! Kreatívmagazint is kaptam, többféle mintával-hímzésfajtával.
És egy starterkitet, festéshez :D Azzal kezdte, hogy ugye, ecsetem van?... Meg só ;) Mert hozott többféle festéket, meg kis tégelyeket festéshez (pont olyat, mint az eredeti fonalfestős blogon volt). Mint kiderült: joghurtos doboz! Pofás :) Gumikesztyű is volt a kit-ben, amit ő állított össze! És ez sem vicc :D Nem tudom, meddig jó a festékek szavatossági ideje, de előbb az annaitto festette fonalat akarom elhímezni... Meglátjátok, milyen csudaszép!

5 megjegyzés:

  1. Gratula a nagyon szep ajandekon! Minden nagyon jo benne, az a festett fonal gyonyoru!

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű ajándékokat kaptál!!!Legjobban a kis szívkeretekért vagyok oda:) A fonalak is csodásak, meg a kosár is meg mindegyik!!! én már a szívmániások rögös útját járom egy ideje:)

    VálaszTörlés
  3. GYönyörűségek!! Szabad irigykedni? :-D

    VálaszTörlés
  4. gyönyörű ajándékokat kaptál, a teljes lenes DMC sorozatra igazán irigykedem.:D

    VálaszTörlés