2/27/2008

Panasz, nesze neked

Hát igen... eddig azon morogtam, hogy nincs semmire sem időm. Nemsokára lesz.
Megszűnik az állásom...

17 megjegyzés:

 1. Évi, annyira sajnálom... A tanévet még végigviszed? Nagyon szorítok, hogy mihamarabb megoldódjon ez a helyzet. Aztán lehet, hogy még sokkal jobb helyet is találsz!

  VálaszTörlés
 2. A fenébe! Nagyon sajnálom!
  ...de...
  Remélhetőleg azért szűnik meg, mert már vár rád valahol egy sokkal jobb hely!

  VálaszTörlés
 3. A tanévet végigviszem. De ha találok korábban állást, már nem vagyok ebben olyan biztos.

  VálaszTörlés
 4. annyira sajnalom hogy ez megtortent!

  VálaszTörlés
 5. Évi! Most nehéznek látod, de biztosan jó fog jönni! Legnehezebb ilyenkor valóban az, hogy végég vinni, aminek tudjuk, hogy vége. De a gyerekek miatt érdemes! Biztosan lesz állásod, munkád! Szorítok!

  VálaszTörlés
 6. :(
  Én is remélem, hogy egy jobb helyet találsz majd.

  VálaszTörlés
 7. Nem is tudom, hogy fogjam vissza magam, hogy ne minősítsem a mostani OM politikáját. Folyton karcsúsítanak. Lassan a nebulók távoktatással fognak tanulni...
  De remélem minél hamarabb találsz majd egy jó állást magadnak. Szorítok érted!!!

  VálaszTörlés
 8. Sajnálom! Szorítok, hogy találj valami sokkal-sokkal jobbat!

  VálaszTörlés
 9. :( amióta barinők vagyunk ez minden évben előkerül ilyenkor...aztán vhogy mindig pozitívan megoldódik...most is NAGYON-NAGYON drukkolok Neked!

  VálaszTörlés
 10. Zsuzsa: igazad van, az ember tisztességgel végigviszi azt, amit elkezdett. Csak a sértettség beszélt belőlem korábban.

  Ma reggel is bent voltam nulladikban korrepetálást tartani, mert kérték a diákjaim. Ők nem érdemlik meg, hogy hátat fordítsak nekik csak azért, mert a vezetőség úgy döntött, hogy nem nekem kedvez.

  VálaszTörlés
 11. Nagyon sajnálom, Évi! Remélem, hogy egy sokkal jobb szituációban, egy jobb helyen köszönt rád ez a szeptember...!! Szorítok neked!

  VálaszTörlés
 12. bár személyesen nem ismerjük egymást, szintén zenész vagyok...átérzem a helyzetet...gyakran morgok én is, hogy otthagynám a sulit, de ha ez realizálódna, biztosan meghökkennék...nem is nagyon tudom magamat más állásban elképzelni...te mindenképpen tanítani akarsz?

  VálaszTörlés
 13. Évikém, nagyon sajnálom... :(
  Tudom, ebben a helyzetben nehéz optimistának lenni, de próbáld meg!
  Gondolj arra, hogy ami történik, nem véletlenül történik, lehet, hogy sokkal jobb dolgok várnak rád... :)))
  Phan

  VálaszTörlés
 14. Én is nagyon sajnálom ,remélem, nálatok könnyebben lehet munkát találni, mint itt, Borsodban. Nekem perpillanat se munkám, se férjem, úgyhogy frankó.. de mindig arra gondolok, hogy ennyi rossz után már csak jobb jöhet, neked is ezt tanácsolom!

  VálaszTörlés