5/16/2008

De természetesen nem csak ajánlgatok, hanem van itt más is a tarsolyban, mint mesélnivaló...
Nagyon át kell gondolnom, hogy mit hímzek ezek után, mert költözni akarunk messzi vidékre, ami hátizsákos jellegű költözést jelent, így a hímzéseimet, fonalaimat speciális módon (ruha helyett) fogom vinni. Vagy még nem tudom pontosan, a jövő kissé homályos... De egy biztos: sok minden el kell adjak, ajándékozzak, mert nem tudok mindent magammal vinni... A terv kb. egy év múlva fog megvalósulni, de a párom az előbb épp decemberi repülőjegyeket nézegetett...
Szóval...
Ralina előrukkolt egy újabb, még jobb tervvel. Egy táska, ami mindenféle kelléket elnyel, és gyönyörű, monokróm jellegű (ez a nő valami hallatlanul tehetséges!). Addig nézegettem, meg sóhajtoztam, míg adott egy pici lökést (meghívót küldött a közös blogba), és csak belevágok. Sőt, bármelyik hímzős jelentkezhet, ingyen megkapja a mintát (részleteknént, ahogy haladunk előre).
Most még nem tudom elkezdeni, mert előtte a Marymet is be kell fejeznem (talán ha nekiülnék, hétvégén meglenne...), meg a tavaszi mb-be is kellene bökni párat, hogy haladjon.

5 megjegyzés:

  1. Ez az utazás nagyon izgalmasnak és titokzatosnak tűnik! És kíváncsi vagyok az alakuló táská(k)ra is, majd leslek titeket:))

    VálaszTörlés
  2. Külföldre költöztök?? Nem árulsz el egy kicsit több részletet? :) Kíváncsiak vagyunk ám!!
    Mindenesetre azt kívánom, sikerüljön és legyetek boldogok, bárhová is költöztök!

    Nina (lusta voltam visszalépni, bocs)

    VálaszTörlés
  3. Ez nagyon izgalmasan hangzik. Mesélj kicsit bővebben is.:)

    VálaszTörlés
  4. Egyelőre még készülünk, mikor már konkrétumok is lesznek, akkor majd még mesélek. Most nem borzolom tovább az idegeket a több ezer km-rel :)

    VálaszTörlés
  5. Hű, meg ha....ez nagy elhatározás! Viszont munkaügyesként, nagyon sok külföldi munkavállalásról hallok mostanában. Ill. személyesen is érintve vagyok, mert az öcsém és a felesége már 1 éve Irországban dolgoznak/élnek.
    Szecsi

    VálaszTörlés