9/16/2008

Kész a babaköszöntő :) Mint kiderült, nem kellett volna ennyire rohanni vele, mert csak két hét múlva mehetünk babalátogatóba. Lesz idő keretet válogatni.

Egyébként elhatároztam: a horgolt kardigán lesz az egyik, amit megcsinálok. Sötétzöldből.
Az őszi fonalat még mindig tartogatom... annyira féltem, hogy elrontom, pedig olyan szép és finom és puha és szöszös és....

8 megjegyzés:

 1. Tündéri!!! Még sose láttam ezt a mintát, nagyon tetszik! Biztosan sokáig le fogja kötni a növekedő csemete figyelmét:)))

  VálaszTörlés
 2. Édes lett!! Tetszik a pasztelosabb keret. Irigylem a béiket.. Nekem nem volt ilyenem...:D

  VálaszTörlés
 3. Növekvő csemeték... Ikrek. Lányok :)

  VálaszTörlés
 4. Én meg pont azt akartam írni, hogy amikor valahol először láttam ezt a mintát egyáltalán nem tetszett. Amikor nálad félkész állapotában megláttam azonnal változott a véleményem.
  Nagyon klassz!

  VálaszTörlés
 5. Kicsit csaltam... Mikor megláttam a sok mütyürt a kereten, akkor elment az életkedvem is... Minden pille, szivecske, stb. min. két színnel hímezendő, ezért előkaptam a dmc multicolour árnyalataimat és azzal hímeztem őket :D Ezért olyan sokszínűek ;)

  VálaszTörlés
 6. Olyan helyesek lettek! Mikor Ábel született legfeljebb magamnak varrhattam volna ilyet, mivel csak én vagyok ilyen elvetemült bütykölős a családban! Ugye kerettel is megmutatod?

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szívesen, ha kíváncsiak vagytok rá :)

  VálaszTörlés
 8. Nagyon ari a babaköszöntő! :)Én sem láttam még ezt a mintát...

  VálaszTörlés