1/21/2009

Segítségeteket szeretném kérni

Szilvi blogját rendszeresen látogatom - mert szép scapbookokat készít, mert tippeket és elemeket ad ajándékba, mert jó lesz a kedvem tőle. Ma reggel viszont megdöbbentő dolgot olvastam nála.
Kicsit hosszabb leszek, mert átmásolom, amit találtam nála. Nem akarok csak linkelni, mert igenis tessék megismerni a részleteket... A legrosszabb: bármelyikünkkel előfurdulhat ilyen; belegondoltam abba, hogy ha ez velem történne meg, nem tudom, hogy élném túl. Lelkileg és fizikailag is.

Egy barátnőjének sajnos egy szerencsétlen zárlat miatt leégett a lakása, az édesanyja kórházban fekszik, a kutyusuk bennégett és a lakás is romokban. Ahogy gondolom, most Anita egész élete is. El sem tudom képzelni, min mehet keresztül ezekben a napokban.

Szóval a részleteket Mesi blogján olvashatjátok. Ha a lényeget akarom kiemelni, akkor:

"Kérlek benneteket, akik olvassák a blogomat, fogjunk össze egy kicsit. Annyi kreatív embert ismertem meg, talán tudnátok picit segíteni - nem anyagiakkal, hanem szeretettel, szépérzékkel, ötletekkel! Tudom, hogy ez egy olyan blog, amit elsősorban a scrap miatt olvasnak, olvastok, de járnak ide varrogatók, üvegfestők, egyéb kreatív tevékenységet űző emberek is: ha bárki kedvet érez magában, hogy egy kedves tárggyal, varrott holmival, bármilyen KÉZZEL KÉSZÍTETT és nem vásárolt, apróbb vagy nagyobb ajándékkal egy kis meglepetést szerezzen a barátnőmnek, nézzen át ide!Nyitok egy újabb blogot Anitának ajándékba, amit egyelőre titokban tartunk a barátokkal, akik mind-mind azonnal jöttek és segítettek a romeltakarításban, intézkedésben, újjáépítésben. A blogon megörökítjük a lakásfelújítás nehézségeit és már most nagyszámú vicces pillanatait, a lépéseket, ahogy a csúnya fekete valamiből egy szép kis lakás lesz újra, és ha valaki szeretne valamit üzenni, vagy küldeni akár csak egy "Szorítunk Neked!"-képeslapot, itt meg fogja találni Anita, amikor vége lesz az egésznek. Úgy terveztem, hogy a lakásavatón átadjuk neki ezt a blogot, és akkor majd más szemmel fogja látni az egészet.

Még egyszer a link:
Anita új otthona

Kérlek, add tovább, linkeld be, hogy minél több kreatív csajhoz eljusson - ha csak ennyit segítesz, már az is nagy dolog! Mindenkinek köszönöm!"


***

Én már jelentkeztem. Még el akarom olvasni Anita új otthona blogját, hogy láthassam, miben segíthetek - aztán írok emilt is a szervezőnek, konkrétumokkal. Egyelőre csak jeleztem, hogy én is szeretnék segíteni. Pár este nekem, talán sok öröm Anitának.
Ámen

6 megjegyzés:

  1. Ó,ez nagy baj!:(
    Átolvasom,továbbküldöm,.....
    DE milyen jó,hogy összefogtak már a barátok!
    "Bajban ismered meg az igazi barátot."

    VálaszTörlés
  2. A férjem és én is mindig attól félünk, h a házunkkal történik valami hasonló-kicsit tüzesek a gyerekeim és apai ágon is öröklődik a pirománia.
    Csatlakozom

    VálaszTörlés
  3. Milyen aranyosak vagytok!
    Ez igen!

    VálaszTörlés
  4. Én Mesi blogját szoktam rendszeresen olvasni, onnan tudtam meg. Oszton a nézeteidet, pár este nekünk, öröm Anitának és ettől kerek a világ :-)

    VálaszTörlés
  5. Lesegettem, hihi... Köszönöm Neked és mindenkinek, aki Rajtad keresztül csatlakozott a felhíváshoz! Mennyi jó ember van! Ölelés: Mesi

    VálaszTörlés