1/20/2009

Turmixot reggelire?

Ha kedd, akkor nincs mese... :D

A sort Naomi blog-évfordulójával kezdeném, tessék megcsodálni munkáit, az alkotónak pedig gratulálni - és ha szerencsétek van, még ajándékot is kaptok * zoknikötők figyelem! Jucuu ujabb leírást készített, most a rövidített soros sarkos megoldást mutatja meg nekünk * varrjatok táskát Zsukka nagyszerű, magyar tutorialja alapján * tessék előkapni valami vastag fonalat és kötni egy alvószoknit :) * akik szeretik az lepkéket, köthetnek sapkát stilizált ízeltlábúakkal * de akinek folyton fázik a feje és keze, annak inkább ezt a szörnyen nagyméretű szettet ajánlom * de akinek még ennél is jobban fázik a keze: annak sokáig melegen maradó kesztyűt ajánlanék * aki nagyon idegesítő kollegák közt dolgozik, annak ajánlom ezt a füldugós fülbevalót - egy mozdulat és áldott csend uralkodik körötted * kössünk pulcsit, és hozzávaló sálat, a sapkához viszont tudni kell horgolni (szett itt) * ismerkedjünk a 90 napos diétával... * melegítsük át lelkünket csodás fotókkal * varrjunk mindenféle szütyiket tutoriálok segítségével (linket köszönöm Bettynek :)) * ápol és eltakar: poncsó és kulcskabát :) mindkettő nagyszerű * nézegessünk (főleg horgolásos) tutorialokat - amiket horgolni már tudóknak ajánlok, mert nem emberi, miféle nyelvet használnak leíráshoz ;) (linket köszönöm Pollynak) * most pedig irány vissza dolgozni :D

9 megjegyzés:

  1. WOW, bekerültem a turrmixkeddbe! :O Nagyon köszönöm a megtiszteltetést!
    Az a füldugós fülbevaló micsoda ötlet! :)

    VálaszTörlés
  2. Ne tessék viccelni, én köszönöm a leírást! Talán eljutok idén még a megvalósításig is :D

    VálaszTörlés
  3. Már várom mindig a keddet!:o)
    Valami egyszerű ejtett vállú kötött mellényt nem tudnál ajánlani nekem? Fejben már készül a terv, csak még a szabásminta nem az igazi. (És...hát...a 48 méret) Azt a 90 naposat is megvizsgálom!:o)

    VálaszTörlés
  4. Ehhez mit szólsz? :)
    http://www.caron.com/projects/ss_heather/SSH1_cabled_vest.html

    Vagy ehhez:
    http://www.garnstudio.com/lang/en/visoppskrift.php?d_nr=96&d_id=8&lang=en

    Ez mondjuk nem ejtett vállú, de kicsit rálóg a vállra:
    http://fiubzdziuu.blogspot.com/2008/07/longorias-something-pattern.html

    És itt egy marhajó is :
    http://www.allaboutyou.com/craft/Knitting-pattern-V-neck/v1

    VálaszTörlés
  5. Thank you for thinking of me! Although I'm still trying to understand the post, as I don't speak or read Hungarian. So far the translation I have for the line that includes my blog link is: "Heat through spirit wonderful fotókkal".
    Sounds good to me!

    VálaszTörlés
  6. It is not a bad translation :D fotókkal means: with photos :)

    Thanks you for your post.

    VálaszTörlés
  7. Köszi a linkeket, majd este tudom megnézni őket.

    VálaszTörlés
  8. A harmadik a legjobb, azt Dia lányomnak tudnám a legjobban elképzelni. A negyediket letöltöttem, majd meglátom. Egyébként köszi, mert mindegyik nagyon jó - a gondot az jelenti, hogy a nagy méret! Túl testhezálló fazontól félek:o)
    Nagyon köszönöm!

    VálaszTörlés
  9. A harmadik a legjobb, azt Dia lányomnak tudnám a legjobban elképzelni. A negyediket letöltöttem, majd meglátom. Egyébként köszi, mert mindegyik nagyon jó - a gondot az jelenti, hogy a nagy méret! Túl testhezálló fazontól félek:o)
    Nagyon köszönöm!

    VálaszTörlés