8/09/2009

Vagyok is, meg nem is :)

Már vártam ezt a hétvégét, mert (én balga) úgy gondoltam, hogy most fog lezárulni egy kemény munkás időszak és jön a megérdemelt pihenés :) De az élet másképp hozta.

A munkának csak nincs vége (naná, ez általában így szokott lenni a megrendelőknél... jönnek a de én úgy gondoltam, hogy... nem lehetne itt kicsit ilyen, ott meg olyan... vagyis mégis jobb volt az előző verzió...) - kreatívkodásra alig van időm. A sürgős megrendeléseimet próbálom esténként teljesíteni, mert utálom, ha várni kell rám! De magamra semmi időm :(

A másik hírem: visszamegyek tanárkodni. Még egy évig. A régi iskolám visszahívott, hogy szükségük van rám - bár mondtam, hogy egy évig vállalom, mert a terveink talán tavaszra beérnek, max. nyárra (kop-kop-kop, bár nem vagyok babonás)... de így is szeretnének :) Úgyhogy ez az év lesz a hattyúdalom, mint tanár. Nagyon szeretem ezt a pályát, jó lesz még egyszer repetázni. Talán örökre elhagyom a katedrát utána.

Remélem, lassan rendeződik az életem, és vége a kapkodós, rohangálós időszaknak. Hiányzik kicsit a rend az életemből :))

12 megjegyzés:

 1. Örülök, hogy visszamehetsz tanárkodni, szerintem igazán jó tanárnéni vagy, örülhetnek a gyerkőcök. Remélem a terveitek is valóra válnak, de azt is remélem, hogy a blogod továbbra is élni fog!

  VálaszTörlés
 2. Ez nagyszerű! Teljesen elégedett lehetsz.. visszavárnak, jó voltál!! :)
  Magam részéről sajnálom, hogy nem az én lányaimat tanítod.. komolyan! Három napja kiróttam rájuk 20 szót naponta, gyűrik, de nem túl jó kedvvel.
  Nagyon-nagyon jó évet, jó diákokat kívánok és kellemes hátralévő nyarat! :)

  VálaszTörlés
 3. Ezek szerint döntöttél :)
  A terveitek megvalósulásához pedig drukkolok...

  VálaszTörlés
 4. nagy kalappal! az mindig jól jön;o)

  VálaszTörlés
 5. Sok sikert hozzá! Azért próbálj meg kicsit magadra is időt szakítani! :D Örülök, hogy lassan beérnek a terveid! :D Puszi!

  VálaszTörlés
 6. Terveid sikerüljenek, örülj!, tanárkodni jó... Ugye, beszámolsz, amiről csak lehet?

  VálaszTörlés
 7. Rendkívül izgalmas!!! Szurkolok ezerrel! Minden téren!;)

  VálaszTörlés
 8. Örülök, hogy újra jelebtkeztél! És hogy a tervek is érnek, remélem majd itt is kiderül, hogy pontosan mik azok :-)

  VálaszTörlés
 9. Jajjaj mint anyának eszembe jutott, hogy lassan itt a szeptember. Szép tanévet kívánok a terveidhet pedig sok sikert.

  VálaszTörlés
 10. Még nem elkésve, én is szívből kívánom, hogy sikerüljön a tervetek. Itt jegyezném meg, hogy az a bizonyos 5. kötet is kivégezve ;)))) Gondoltam megemlítem :)))

  VálaszTörlés
 11. Kata, lecsúszott nagy nehezen, mi? :D

  VálaszTörlés