1/10/2011

Manly Beach

Ahová a Ladies miles-on kell lemenni... :D





Még fotók ITT :)

Sokan voltunk, nem csak a szoros két családos csapat (azaz barátaink a babával és mi), hanem ott voltak barátaink nagybátyáék, meg az ő barátaik, meg a két fiuk, és az idősebbik barátnője. Nagynéninagybácsi bérelt egy jet ski-t, és az idősebbik fiuk is lehozta a sajátját - így egész nap brümmögés volt :) Elfért az öbölben, meg a sok gyerekzaj is, meg a sok traktorzaj, amivel épp levontatták, vagy kihúzták a vízből a motorcsónakokat.
Napos nap volt, ígyhát a sok krémezés ellenére: összeszedtem a nr. 2-es számú leégésemet. Elég speckó: a vádlim és a combom, körben, fent a combtőnél, ahol elég fehér volt, mert takarja azt a részt a rövidnaci. Hát, most piros csík jelzi a szintet :D

Az a furcsa, hogy nem is furcsa. Bár egy - két dologhoz hozzá kell szokni: az emberek illedelmesek és előzékenyek, figyelnek a másikra. Az illemhelyek meglehetősen tiszták és rendezettek. Csakúgy a part. Délelőtt láttunk egy sétálgató bácsikát, aki zacsiba szedte össze, amit a víz kihordott és szemétnek számít - tuti a környéken lakik és hobbiból csinálja.
Az egész nap valami szuperjó volt. Piknik volt, vittük a hűtőtáskában a kaját, nasit, innivalót, és annyira szuper nap kerekedett.
Errefelé tényleg nem csak a pénzem múlik, hogy az ember jól érezze magát...

U.i.: igen, kipróbáltam a jet ski-t :D Fura érzés, mikor száguldasz vagy 100-al és pattogsz a hullámok tetején :D

5 megjegyzés:

  1. Milyen más ott az élet, ugye?
    Klassz nap lehetett!

    VálaszTörlés
  2. Más. Kicsit olyan, mint valami társasjáték :) Futjuk a köröket, az elsőben albérletet fizetünk, másodikban kávéfőzőt veszünk... :))
    És közben szinte minden napra ott a lehetőség, hogy elmehess kicsit tengert bámulni... Ez viszont felfoghatatlan. A balatoni gyerekeknek ez nem lehet annyira fura dolog, de nekem, aki magas hegyek közt nőttem fel: annyira különleges!

    VálaszTörlés
  3. Csodás a part....kicsit olyan lehet ott nektek, mintha egyfolytában nyaralnátok:)

    VálaszTörlés
  4. Igen ám, csak itt is van tél, ami a szomszéd asszony szerint kibírhatatlan a sok esővel :)
    Lehet benne valami, mert a házunk előtt lévő (még idén üzembe nem helyezett) medence egy tél alatt megtelt vízzel - pedig nem pancsimedence, hanem jó nagy...

    VálaszTörlés
  5. Oké-oké, az eső valóban kellemetlen, de még sincs olyan hideg mint itt:)

    VálaszTörlés