3/04/2007

Judilla kérdése:
Ki hogyan tartja nyilván a fonalait?Megakadályozandó, hogy egy színből többet vegyünk tévedésből.
Én is, akárcsak Polly: apukám által késztett dobozban tartom a fonalaimat. Szám szerint növekvő sorrendet alkalmazok és van egy listám is, ahol be vannak jelölve, hogy mik vannak egy fakkon belül. Nagyon könnyű elővenni és helyére tenni a fonalakat. A látványfaktora pedig: huhh, nagyon magas :D

A tartalékfonalaimat (amiből nincs túl sok... legalábbis szerintem :D - párom véleménye biztosan más, de őt nem kérdezzük arról, amihez nem ért :D) záródó fóliában tartom, és egy külön fiók az övék! Illetve a fémes fonalakat nem tekertem fel, nehogy megtörjenek... azok dobozban vannak, a tartalékfonalakkal közös albérletben.
Ha fent valamelyik fonal elfogyott, akkor először megnézem, hogy van-e tartalék. Nem nehéz átnézni azt a pár fonalat... Ha nincs, veszek belőle. A fekete és fehér színen kívül más színből nincs több egy egésznél, meg ami fel van tekerve.

A fonalaim már jól el vannak szortírozva, már csak a mintáimat és magazinjaimat kell okosan megoldanom. Van sok papírpapucsom, de ezekben turmixszerűen vannak a magazinok ("I can smell the chaos.") Kb. tudom, hogy hova nyúljak, ha valamit keresek, de ... ez így nincs rendjén.
Majd nyáron. Minden ilyesmit majd nyáron akarok megcsinálni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése