7/24/2007

Karácsonyi húzás

Idén is lesz karácsony. Legalábbis most még úgy néz ki ;)
Sőt, egymás megajándékozása is. Idén Ityamom szervezi a szűk körű húzást. Ez azt jelenti, hogy aki szeretne, benne lesz és tagja lesz a szűk körnek :D Szóval a végén még kiderül, hogy ez nem is olyan nagyon szűk kör ;)
Még nem tudom, hogy benne akarok-e lenni. Ahogy Cimpi írta... jó érzés egy nagy körbe tartozni - de nálam is a túlvállalás kérdése forog fent. Ha biztos lehetnék benne, hogy egy tenyérnyi szeretettel készült munka is boldoggá teszi az ajándékozottat: akkor szívesen belemennék. Hisz itt a szándék a lényeg, és amit kapok, ott is: nem a méret a lényeg. (ebben)
De egyébként csak sóhajtozok épp. Mi is legyen...

Minden héten lesz egy kérdés... Válaszolgatok, hátha esetleg valakit érdekel :)
Csak megjegyzem: nem lesz kevés a kérdések száma, ha igazán meg akarjuk ismerni egymást? :) Az idő telik és ha ez alapján akarunk készíteni ajándékot, akkor elkélne pár kérdés (kicsit racionálisabbak, mint kedvenc téma, szín, stílus, stb)
A mostani:

Mi a kedvenc kreatív műfajod, és mit szeretnél megtanulni, esetleg felfrissíteni?

Nincs ilyen, hogy kedvenc. Szeretek hímezni, horgolni, kötni, varrni, gyöngyözni, ragasztgatni és mindenfélét, amivel nekem tetsző (vagy épp célirányosan valaki másnak) dolgokat tudok létrehozni.
Szeretnék megtanulni makramézni... Már régóta izgatja a fantáziám :)

3 megjegyzés:

  1. Azért jó, hogy nem csak én vívódom!:)Gyerekkoromban tudtam makramézni...már fogalmam sincs hogy kell csinálni...még falvédőt is csináltam:)))

    VálaszTörlés
  2. Én is tudok, pontosabban tudtam. :)))

    VálaszTörlés
  3. Én virágtartót csináltam, ahányan látták, annyi darabot... Nekem a makramés karkötők nagyon tetszenek. Hajrá:)

    VálaszTörlés