7/02/2007

Kényelem

Nem is meséltem: mostanában kötök, hímzek, horgolok ÉS könyveket falok. Nem olvasom, felolvassák nekem, Bánsági Ildikó és tsai... :D A megoldás: hangoskönyv! Én is fujjogtam régebben, de ha nem megy másképp, akkor a kettőt tökéletesen tudom ötvözni így. Nem kell lemondani se a kézimunkáról, se a könyvről.

10 megjegyzés:

 1. És milyen könyveket olvas Neked Bánsági Ildikó?

  VálaszTörlés
 2. Agatha Christie - Gyilkosság Mezopotámiában :)

  VálaszTörlés
 3. Az jó könyv! Én már olvastam. :)

  VálaszTörlés
 4. És hol lehet hangoskönyvet beszerezni? Könyvesboltban, könyvtárban..... vagy máshol?

  VálaszTörlés
 5. Érdekes lehet, egy ilyen hangoskönyv. Imádok olvasni!! Szecsi

  VálaszTörlés
 6. Igen, érdekes lehet egy ilyen hangoskönyv. Leakadtam volna, ha valaki azt mondja, hogy én valaha fogok ilyet hallgatni. Mert én is könyvpárti vagyok. Mert szeretek olvasni. De szeretek hímezni - alkotni is. És az igazán jó könyveket, amiket sokra értékelek - pl. írója miatt - azokat most is olvasni fogom.

  VálaszTörlés
 7. Persze, akkor hallgatod, amikor egyébként nem olvasnál. Nem olvasás helyett hallgatod, hanem más tevékenység mellett. Ez tetszik, nagyon jó ötlet. Eddig idegenkedtem tőle, de elgondolkodtattál. Ki fogom próbálni :)

  VálaszTörlés
 8. Most hallgathatnék bugyuta magazinokat is a rádióban... amit viszont nem szívesen teszek. Annyira nem ítélem el magam emiatt, mint gondoltam régebben ;)

  VálaszTörlés
 9. Párom vezetés közben hallgatja a hangoskönyveket. Napi 1,5órát kénytelen autózni munkába és vissza, így legalább hasznos a dugóban ácsorgás is:)

  VálaszTörlés