10/24/2007

KAL kendőnek lőttek

Ma elővettem, hogy megmutassam barátnőm-kolleganőmnek, hogy hogy állok vele - és majdnem elbőgtem magam. A közösen kötött kendőn óriási lukak tátongtak :(((( Ki kell dobnom, nem lehet megjavítani.
Nem tudom, mi lehet az oka. Talán Dönci. Talán molylepke? De érdekes módon csak egyik oldalán voltak ilyenek, ami közelebb volt az asztalkám széléhez :(

Teljesen elkeserített. Nehéz is volt kötni, nagyon tetszett, ráadásul nem volt olcsó a fonal sem :((( A millhill gyöngyökről nem is beszélve, amit belekötöttem (bár ennek egy része megmaradt, merthogy a lukak pár helyen gyögyök környékén vannak, gyöngyök meg sehol - ezért gondolom, hogy őfelségének köze van hozzá...)

11 megjegyzés:

  1. Szia,
    ez nagyon szomorú,elhiszem,hogy keseregsz:(((
    Sokat kötöttél már belőle?
    Egy kis csoki talál vigaszt hozhat!!!

    VálaszTörlés
  2. Oh, te szegény...:((
    De az biztos, hogy a molyok nem falnak ilyen gyorsan. Döncinek erősen köze lehet hozzá...
    Most mi lesz? Elkezded újra?

    VálaszTörlés
  3. Együttérzek Veled. Amíg kicsik, mindig számíthatsz valami hasonlóra. De mire megnőnek, megnevelted Őket. (lehet kutya, vagy gyerek mindegy :))
    Szerintem kezd újra, Te olyan ügyes vagy...

    VálaszTörlés
  4. Ó, ez a gazfickó! Nagyon sajnálom. :( Mennyi fonalad maradt? Lesz abból még kiri kendő? Ne add fel Évi! Ha tudod, tényleg kezdj neki megint és csak arra gondolj, milyen szép lesz.

    VálaszTörlés
  5. Jaj, hát ez a foxi! Ilyenek mind! Vagy a szomszéd csirkéjére fáj a foguk, vagy a kötött kendőre!
    Ha kiheverted, biztosan újra kezded!
    És majd jót nevetsz rajta, hogy mi történt! Persze nem ma, vagy holnap!

    VálaszTörlés
  6. Ó, te szegény, nagyon sajnálom. Pihentesd a dolgot egy kicsit, aztán majd meglátod akarod-e újra elkezdeni. Nekem anno a kiskutyám a lexikonokat rágta szét (azok voltak a könyvespolc legalján).

    VálaszTörlés
  7. Nagyon sajnálom :(
    Sajnos a kutya, macska, gyerek életveszélyes a kézimunkákra nézve :(

    VálaszTörlés
  8. nagyon sajnálom:( kis gézengúz:), nekem mindkét kutyám okozott ilyen "apró" örömöt, Bundás a féltett ált. iskolai és gimis tablóképeimet rágta ici-pici cifet-cafatokra, persze negatív róluk nulla, Sisi pedig az akkor divatos zsenilia pulcsimat kóstolta meg, de volt hogy megevett az asztalról egy egész nagy doboz Ferrero Rochet papírostól:D nagyon kreatívak tudnak lenni;) Szerintem is újra kéne majd kezdened és jó magasra tedd, az asztal nem jó hely, legjobb a csillár:D ja és az enyémek nem voltak már kicsik, ha ez vígasztal:)

    VálaszTörlés
  9. Nem biztos, hogy ő volt. Csak molyra utaló jelek nincsenek egyáltalán. De tudjátok: még így is meg akarom tartani :D

    VálaszTörlés