9/16/2008

:)

Hol is kezdjem... Ma alig voltam gép előtt. Megtaláltam eme kis logót és rájöttem, hogy ma nekem alkotnom kell valamit :) Valamit, amiért még Judilla is büszke lenne rám :)
És akkor megláttam Kicsikató táskáját... Készítettem egy szabásmintát (hogy mire jók a reklámujságok...) és nekiálltam. Az első kb. hat óra múlva lett kész (közben ebédet is gyártottam, meg kutyi lelkét ápoltam, aki ma különösen cicás-bújós volt). A második már két óra alatt megvolt.

Az első a dévai gyerekek közül valakit (remélhetőleg) boldoggá fog tenni. Nem úgy engem, aki varrás közben néha szentségeltem. Nagyon nem úgy akart állni néha, mint ahogy én akartam :D Mármint varrás közben, a gép alatt... Ráadásul hosszabb ideig tartott, mint gondoltam.

Az anyag egy kellemes kék színű, pasztelpöttyökkel, és az elejére felvarrtam egy díszgombot, rózsaszín, négyzet alakú.












A második táska gyorsabban ment, töredék-idő alatt elkészült.
A külseje natúr és sötétzöld vászonból készült, rusztikus anyag, kicsit dúrva. Nagyon hangulatos, szeretem :)
Az elejére került egy debbie mumm gomb (kis kerítés, napraforgókkal), Zsuzsától kaptam ajándékba :) Nagyon- nagyon jól mutat az elején.
A belseje felül zöld-kockás, alul meg haloványsárga anyagból készült. A sárga különösen vékony, csak a bélés szerepét kell betöltse. Főleg, mert a külső natúr vastag, nehéz anyag. Nem akartam még nehezebbé tenni a béléssel.

Lehet, hogy a táska felső részét és a füleit letűzöm valami világos fonallal... De már most is le tudnám másról rángatni, annyira tetszik...


13 megjegyzés:

  1. Igen, büszke vagyok rád!! Helyes táskákat alkottál!! Mondtam, hogy nem kell megijedni a tatyó varrástól, fog az menni.:))
    Csak így tovább!!

    VálaszTörlés
  2. ezzel a zöld-natúr színű táskával nehogy gyere hozzánk, mert enélkül mész haza :D

    VálaszTörlés
  3. Mindkét táska nagyon jó lett, ügyes vagy, gratulálok:)))

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszenek a táskák, bárcsak én is ilyen ügyi lennék.!

    VálaszTörlés
  5. Edit! Én se gondoltam, hogy menni fog, csak belevágtam... Próbáld meg!

    VálaszTörlés
  6. Helyesek! nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon csini lett mindkettő. Ez a táska dolog érdekes ám. Jobbra-balra lógnak a különböző táskáim, de egész nyáron gyakorlatilag 1 fajtát hordtam. Ilyenkor meg elkezdem őket félteni, sajnálni az esős időben.

    VálaszTörlés
  8. Szépek a táskáid nagyon!(Remélem eszer majd én is megtanulok normálsan táskát varrni)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szépek lettek! Ügyes vagy - jöhet a sorozatgyártás...

    VálaszTörlés