9/27/2008

Shepherd Bush - Autumn Blessings

Már régóta szemeztem vele... Ami visszatartott: még nem volt elég őszies hangulatom. Most már nyakig mászkálok a képzeletbeli lehullott mindenszínű levelekben :)

Az anyag vászon, édsanyám féle (valami noname lehet), de nagyon szeretem. Hímezni is jó rá, meg aztán érzelmi alapon is kötődök hozzá. 13-asnak számoltam, ha egyáltalán létezik ilyen. Persze, hogy létezik, most hímzek rá :D
A fonalak nagy része szemre, kiszúrásszerűen ment a ládámból, de mindenképpen saját festésű fonalakat akartam hozzá használni. Sikerült két zöldet, egy vörös-bordót és egy (nem általan festett, hanem six strand sweets által, Katica ajándéka) lilát. A többiek viszont nem panaszkodtak, hogy ilyen jó társaságba keveredtek.
Mivel az anyag nem a legapróbb, ráadásul világos is, ezért a fehér színű barit három szállal hímeztem. A fekete se lehetett kettő, főleg, hogy nem takart eléggé. Tetszik a végeredmény, a bari kicsit kiemelkedik a többi hímzés közül.
Egész nap ezt hímeztem, így ennyire jutottam.


első nap után...

U.i.: a betű színei eredetileg olyanok lettek volna, mint a szívé, de lecseréltem... Megpillantottam az őszi színű (vörös-sárga-zöld-narancs), Bucillától kapott/festett fonalam, és tudtam, hogy ő lesz az igazi ide... Már most érzem, hogy nagyon fogom szeretni ezt a hímzést - az ajándékba kapott fonalak miatt :D

7 megjegyzés:

  1. Édes lesz! Nagyon szeretem a bárányokat! Sokszor fontosabb miért hímzünk, mint az, hogy mit! :-)

    VálaszTörlés
  2. nagyon edes es a szinek amit valasztotal is szuperek!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon -nagyon tetszik!!!! Mint minden a blogodon!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a dícséreteket :))

    VálaszTörlés
  5. Nagyon édes ez a minta, jókedvű....ha lehet ilyet egy mintára mondani :-)

    VálaszTörlés