12/31/2008

Az év utolsó turmixa :)


Készítsünk aranyos januári háttérképet MistyCato sablonjával, amihez már csak egy kedvenc fotó kell * merítsünk ötletet Pine scrapbook-blogjából * varrjunk vicces, egyszerű és aranyos cicás és/vagy nyuszit * horgoljunk sokrétű virágot * válogassunk kedvünkre a táskás/szütyős/bugyros tutoriálok közt * varrjunk még lenvászon táskát :) * de akár meg is köthetjük álmaink eper-bevásárlótáskáját * süssünk kenyeret újabb recept alapján * kössünk szépséges csipkesálat (itt szeretnék mindenkit emlékeztetni arra, hogy ennek a mintáját, csak kicsit szélesebb verzióban: már mutattam nektek korábban :)) * kössünk cowl-t magunknak, ami hagyja érvényesülni a fonal szépségét és ne hagyjuk magunkat elriasztani holmi fura fickó látványától, aki mellesleg megtervezte és megkötötte nekünk ezt a mintát * tanuljuk meg a mackókötés mintáját, aminek külön holnapot is szenteltek az arra ráérők * ha begyakoroltuk, akkor kössük meg brooklyntweed tervezte/kötötte cowl-t * készíts magadnak könyvet, vardd, ragaszd, ámulj rajta, aztán írj bele mindenféle hasznosat vagy kevésbé hasznosat :) * kössünk még csodásabb csipkés sálat * dobjuk fel csillogó mintákkal a folyóparton gyűjtött köveinket * varrjunk táskát megunt farmerből * nézegessünk vegyes tutorialokat és projekteket * varázsoljunk szilveszterre füstös szemeket magunknak (itt egy másik video) * készítsünk hidratáló krémet * ismerkerjük újfajta batikolási lehetőséggel

Én ezzel a kis frissítő turmixszal kívánok elviselhető napot azoknak, akik még a munkahelyen kell senyvedniük, és szeretnék boldog új évet kívánni minden erre tévedő vándornak :)

18 megjegyzés:

 1. Óóó, micsoda pazar post... Neked is nagyon boldogságos új esztendőt, magunknak meg sok-sok Amotae-s turmixot kívánok:))))

  VálaszTörlés
 2. Tényleg igazi kincsesbánya. :) Én is kívánok neked Boldog új esztendőt!

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm a linkeket! Nagyon boldog új évet kívánok Nektek is!

  VálaszTörlés
 4. Ismét van csemegézni való! Köszönet érte! És persze buék neked is :)

  VálaszTörlés
 5. Jó, ez a turmix. Köszi. Mint eddig a munkahelyen sínylődő, de mostmár idetévedő, boldog új esztendőt kívánok:-)

  VálaszTörlés
 6. boldog új esztendőt, teljesülő vágyakat, és minden szépet! megyek szaunázom egyet az év búcsúztatására!
  Szép a hímzés!Kutyus hogy bírja majd a petárdákat? Az enyém réges régen nagyon félt az ilyen zajoktól!Szép estét, éjszakát!

  VálaszTörlés
 7. köszönöm a turmixot...
  az összeset :)...
  boldog új évet kívánok :)

  VálaszTörlés
 8. Legyen szép esztendőd, kívánom Néktek/Néked!

  VálaszTörlés
 9. Nagyon boldog új évet kívánok!

  Nekem a farmertáskás dolog tetszik nagyon :D

  VálaszTörlés
 10. Nagyon boldog új évet kívánok!

  VálaszTörlés
 11. Évikém!
  Nagyon boldog új évet kívánok!

  VálaszTörlés
 12. Szia Évi!
  Boldog új évet kívánok, és egészséget a 2009-es évre, és azt, hogy sok-sok turmixot csinálj az idén is!A szkreppeset megcsináltam, köszi!
  V. Kriszti (Körmend)

  VálaszTörlés
 13. Köszönöm a sok-sok jókívánságot :)
  Kriszti! Kérek fotót emilben, jó? :)

  VálaszTörlés
 14. Szuper ötletek, köszönöm! Eltettem a kedvencekbe a könyvkészítést, azoknak az édi nyusziknak is lementettem a mintáját...alkalomadtára:o)
  Boldog Új Esztendőt kívánok Neked!

  VálaszTörlés
 15. Drága Évi!
  Köszönöm a sok -sok ötletet!
  Kívánok Nektek is boldog új esztendöt!!

  VálaszTörlés