1/01/2010

Boldog új évet mindenkinek!

Dönci reakciója a szilveszteri petárdákra

Ez megint személyes lesz. Szóval akik nem különösebben kedvelnek, azoknak: nem kell tovább olvasni, nem lesz itt kérem semmi érdekes.

Ha visszatekintek az elmúlt évre, sok jót és sok rosszat látok. Csak remélni tudom, hogy a kellemetlen élmények erősebbé és okosabbá tettek, de már ismerem magam annyira, hogy naivan nézek a világra és csak a jókra fogok emlékezni igazán. Főleg, ahogy telnek a napok. Ez nem tudom, hogy jó vagy rossz, de így van.

Sok új barátra tettem szert. A régiek közül volt, ami elmélyült :) Köszönöm nekik, hogy mellettem állnak a rossz időkben és a jókban, gondolnak rám, erősítenek és vigasztalnak, gratulálnak és fogják kezem, mégha ez néha csak virtuális is :)
Az a nagy helyzet, hogy a világ tele van kedves és aranyos emberekkel, de tényleg! Hiszek benne, hogy minden zsák megtalálja a maga foltját (vagy minden folt megtalálja a mellé való másik foltot), és bár az élet kioszt néha egy-két méretes pofont, azért jó tudni, hogy vannak, akikkel együtt öregedünk maradunk örökké fiatalok :))

És köszönném az elmúlt évet azoknak, akik meglátogattak és nyomot hagyva maguk után, sok-sok kommentet hagytak. Tudjátok, igazán meglep, hogy ilyen sokan jártok hozzám, és köszönöm, hogy értékelitek azt, amit alkotok, írok, kotyvasztok turmix formájában. Ha netán kettészedném a blogot (amit fontolgatok egy ideje), akkor őket nagy örömmel várom odaát is, ez itt pedig lehet, hogy megmarad alkotásokat bemutatónak :)

Végül a legynagyobb köszönet annak, aki nem is olvassa a blogom, de leginkább ő szenvedi el az árnyoldalát az alkotásnak: az én DH -m :) Ő kénytelen elviselni, mikor én csillogó szemmel rohanok a kedvenc fonalasomhoz, vagy mikor zoknifonal-turkerász miatt rángatom el az aldiba/lidlbe (nem kell nagyon sajnálni, neki is megvannak ott a kedvencei, pl. a malacos-májkrém, amiből csak ők esznek kutyorggal), vagy mikor itthon kerülgetnie kell egy-két (khm...) megkezdett munkát :) Sőt, odáig megyek, hogy nem panaszkodik, sőt, néha még el is mosogat :)

Remélem, mindenkinek úgy alakul a 2010, ahogy szeretné. Magam részére is kívánnék párat - ugye, mindenki gondol rám picit, hátha úgy még jobban működne a dolog? :)

jegyezte Helen, a szurmákoló Döncivel az oldalán, 2009 utolsó napjának esti 8 óra 18. percében :))

21 megjegyzés:

  1. Nagyon boldog új esztendőt kívánok! És kívánom, hogy az új esztendőben minden álmod teljesüljön.

    VálaszTörlés
  2. Olyan legyen az új éved, amilyennek szeretnéd :)

    VálaszTörlés
  3. Jó érzés ilyen gondolatokat olvasni,pedig én nem is régóta olvasom az oldalad és írni is ritkán szoktam,de most kissé elérzékenyültem!:D Hát én már csak ilyen maradok,egy szép ünnep és pár kedves szó és már pityergem....
    A legjobbakat kívánom!!!

    VálaszTörlés
  4. Boldog Új Esztendőt kívánok !

    VálaszTörlés
  5. Én végigolvastalak! :) Az embernek néha kellenek a kedves szavak, és azok ingyen vannak, nem igaz?
    Egyike vagy azoknak, akiket személyesen is ismerek, és nagy részed volt anno abban, hogy xszemezni kezdtem (még az nlc-s topik pörgősebb idejében).
    Így hát csak jót kívánok az eljövendő sok-sok évben! :)
    Boldog új évet kívánok Neked és családodnak!

    VálaszTörlés
  6. Itt állunk az Újesztendő piros hajnalánál.

    Vajon együtt leszünk-e, majd az alkonyatnál?

    Ez Újévben merre vezet életünknek útja?

    Tövisek vagy virágok közt csak az Isten tudja.

    Ő vezessen igaz úton minden egyes léptet,

    Őrizze meg viharoktól e boldog piciny fészket.

    Adjon Isten mindnyájunknak víg kacagást, csengőt!

    Adjon Isten mindnyájunknak Boldog Újesztendőt!

    VálaszTörlés
  7. Boldog Új Évet kívánok és hogy legyél még sikeresebb ebben az évben!

    VálaszTörlés
  8. Én mint zugolvasód, szeretnék neked minden jót kívánni! A foltod vagy zsákod pedig igazán jó ember lehet, így a leírás alapján.

    VálaszTörlés
  9. Nagyon boldog uj evet kivanok neked es kedves csaladodnak es azt kivanom nektek hogy minden almotok teljesulun ugy ahogy ti szeretnetek!

    sok sok szeretettel
    Kati

    VálaszTörlés
  10. Ha kettéválsz, figyelmem is osztódik és megyek mindkét blogra! Bár kötni, horgolni nem tudok, szeretek gyönyörködni a csipkecsodáidba, mackóidban! :D A harmadik bekezdést kicsit magamra is veszem és nagyon jólesik! :D
    Szép, sikeres új évet! :D

    VálaszTörlés
  11. Legyen olyan az új éved, amilyennek szeretnéd!! Különös tekintettel arra, amit olyan nagyon szeretnétek közösen a Pároddal.;) És hiszem, hogy a 2010 sok jót fog hozni neked!!

    VálaszTörlés
  12. Sajnos az utóbbi időben nem tudok olyan gyakran jönni, megjegyzéseket hagyni, mint régebben, meg egyébként is, én amolyan csendes típus vagyok, de téged mindig nagy kiváncsisággal olvaslak, a munkáidat pedig mindig csodálom! Kár, hogy nem ismerjük egymást személyesen, szerintem jól ellennénk! :))

    VálaszTörlés
  13. Személyes vagy sem, én mindig szívesen olvaslak! BUÉK :)

    VálaszTörlés
  14. Nagyon boldog új évet kívánok!

    VálaszTörlés
  15. Kedves Helen!
    Azt hiszem, elég sokat köszönhetek neked, hiszen Te vettél rá a blogolásra, és az újrablogolásra... :) Van, amikor elég gyakran megnézem az újdonságaid, de van, amikor csak utólag, "ömlesztve" olvaslak. Kijelenthetem, hogy turmixpárti vagyok (és az is szeretnék maradni!!! :)) Ha különválsz, oda is követlek! :)
    Az új évre kívánok Neked mindenhez, amihez hozzányúlsz vagy belekezdesz kitartást, örömöt és megelégedést!

    VálaszTörlés
  16. Kedves Helen!
    Én is zugolvasó vagyok, mindig amikor csak az időm engedi elolvasom a blogodat, és imádom a turmixaidat is!
    Régről ismerlek, még a régesrégi NLC.-s időkből....

    Nagyon Boldog Új esztendőt kívánok neked és házad népének, boldogságban egészségben, alkotásokkal terhest!
    Kata

    VálaszTörlés
  17. Kedves Helen,
    nagyon boldog új évet kívánok neked, nektek! Remélem eben az évben is sok bejegyzést olvashatok tőled melyekben újabb ötletekkel csábítasz alkotni, vagy éppen mosolyt csalsz az arcomra. Köszönöm neked!

    VálaszTörlés
  18. Én is nagyon boldog új esztendőt kívánok! Jó volt olvasni a soraidat! Remélem minden terved valóra válik!

    VálaszTörlés
  19. Boldog, gyapjas új esztendőt kívánok neked és még sok-sok foltot/zsákot melléd!:x:x:x

    VálaszTörlés
  20. Remélem még nem túl késő, én is nagyon boldog új évet kívánok! Azt hiszem a legnagyobb kívánságunk azonos, remélem idén mindkettőnknek teljesül!

    VálaszTörlés
  21. Egy boldogabb új évet nekünk - kicsit megkésve, de jó volt olvasni némi személyeset is rólad..

    VálaszTörlés