1/10/2010

banános-kávés-fotós-kötős-varrós-alkotós turmix

süssünk banántortát * még édességek tonnaszámra, banánból * a fogyó úgyis 18-án kezdődik * de a fura tortákat utána is nézegetheted * igazi álca a pénznek: konyhai dugipénz tartó * ha karácsony óta elmélkedsz, hogy is kellett volna becsomagolni az ajándékmacskát, akkor most leleplezem a módját * készíts egyedi, kör alakban kivágott fotómontázst a szoba falára * kössetek édes kis birkát * vagy az egyszerű és mutatós csipkesálat * Valentinre meghímezheted ezt a kis kedves mintát * csikpekézmelengető, romantikus lelkeknek, horgolva * olyan cowl-t szeretnél, amiben egészen komolyan vesznek, akkor ajánlok számodra egy bajszos verziót * így lészen műanyagpohárból művészet * csit-csatos kistáskát tessék varrni (és a leggyorsabb kapja-marja alapon már meskára is teheti :D :D) * 25 vegetáriánus és vegán ebédet kínálok a nyitott lelkűeknek és kísérletezőknek * egy újabb ötlet, hogy varrjunk össze kötött darabokat * mások turmixát is szívesen ajánlom ;) * akik nem tudják, hogy mi is kell a különféle kávékhoz, íme egy képekkel illusztrált magyarázótábla * érdekességek a kávéról * varrjunk párnát a lehulló anyagmaradékokból * hajtogassunk drótból nagyon helyes gyűrűt kricsár segítségével * varrjunk zsákocskát a fogacskák számára, tán a fogtündér is szívesebben cseréli le pénzre a fogacskákat * édes kis gyerek-pénztárca, varrva, jópofa anyagból - így tán a zsebpénz is tovább megmarad * ha csökkenteni szeretnéd a reklámszatyrok mennyiségét, íme egy újabb ötlet erre: horgolj belőle táskát * így varrd össze a kézzel kötött szokni orrát

***

Pár fotó, amit mostanság találtam...

Pár év különbséggel...

happy modern family

legtöbbször taszít, ha valaki magáról készít fotókat, kilószámra, és ezeket teszi fel netre (ld. iwiw, stb), de Lauren ezt önismeretként és utazásként élte meg. érdekes a 365 fotó projektje...

olajbogyószedés Provance-ban...

így nézhetne ki, ha összegyűjthetnénk egy helyre a világ híres épületeit/építményeit. érdemes megfigyelni a méretarányokat :)

6 megjegyzés:

  1. Köszi a turmixot :)

    Nálunk anno a dédmamám horgolt-csomózott a tejeszacskókból lábtörlőt.

    VálaszTörlés
  2. Jó megint ez a turmix!
    A csitt-csatt tárcánál csak épp az utolsó lépés a problémás: egyeltalán hol lehet kapni ilyen fémpattintót?

    VálaszTörlés
  3. Szívesen :)
    Sajna azt a csatot én is csak szeretném beszerezni. A gombolható verzióval együtt (ami gyerekkoromban volt elterjedve...).

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm én is a turmixot, hihetetlen energiád van!
    És az olivaszüretet mintha csak miattam tetted volna be ;D
    Meg is kívántam hirtelen, de nincs itthon egy szem se :S

    VálaszTörlés
  5. en is koszi, a parnat mar meg is varrtam:-) annyira gaz volt, mert honapok ota csupasz volt es nem volt meg AZ otlet:-)

    VálaszTörlés
  6. Tetszik ez a bejegyzés. Jók a képek és érdekesek is. :)

    VálaszTörlés