2/02/2010

Nyertem :)

Babra indította le anno a stafétajátékot, aminek Carmenes megállójánál én lehettem a szerencsés, aki megkapja ezt a láncot. Cserébe én is indítok egy játékot, amire lehet jelentkezni, de csak olyanoknak, akik vállalják, hogy max. egy hónapon belül előállnak valami színvonalas szépséggel, amit továbbadnak a többieknek. (ez még nem a játék meghírdetése :))
Külön örülök, hogy ilyen szép színekből állította össze Carmen ezt az izgalmas láncot + eddig csak gyöngyösök körében terjedt a játék, de most kilép ebből a mederből és egy másik területet is bekebelezhet :)

Ennek örömére: készítek egy kis közvéleménykutatást. Mit szeretnétek, hogy készítsek a stafétajátékba? Teszek ki pár lehetőséget, ahol lehet szavazni (akár több termékre is), de ha nincs köztük, akkor írd ide, kommentként, hogy szerinted mi lenne jópofa ajándék eme játék keretein belül. Kötősök és hímzősök és horgolósosok is jelentkezhetnek majd :))

10 megjegyzés:

  1. Gyönyörű a nyaklánc!!! Gratulálok hozzá!

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok,valóban gyönyörű :o)

    VálaszTörlés
  3. Jó ötlet, és szép ajándék. Én most nem jelentkezem, mert el vagyok "adósodva", de talán máskor igen.

    VálaszTörlés
  4. Jé, nem is hiszem el, hogy nem direkt Neked csinálta, annyira ameva-színek :)

    VálaszTörlés
  5. Ez csodás! Éberen fogom figyelni a játék meghirdetését :DDDDD ;)

    VálaszTörlés
  6. Szia! Szeretném megkérdezni hogy nem baj-e hogy kiteszem az oldalad linkjét az újszülött blogomra? Ma kezdtem csak a blogot, és gyorsan össze akartam szedni minden oldalt ami nagyon tetszik, de melóban nem volt idő mindenkinek írni hogy engedélyezi-e uh. már kint van a link, de ha gond akkor leveszem!

    VálaszTörlés
  7. Szeretnélek megajándékozni a Kreatív blogger díjjal. Ha elfogadod. :-)

    VálaszTörlés
  8. Szia Helen :)

    Ha én lennék a szerencsés kisorsolt, akkor szettesíteném a leendő csodásmesés zongorakesztyűm :D Mondjuk egy MJ sapival :D

    VálaszTörlés