3/31/2007

Ajándékok III és IV.


Egyszerűen el se hiszem, hogy milyen sok ember eszébe jut az, hogy születésnapom lesz. Sőt! Ajándékokkal halmoznak el!

Álmos kijött elém, és hazafele mesélte, hogy kaptam valakitől tömött borítékot :D Alig vártam, hogy hazaérjünk. Persze, kitalálta, mi lenne, ha ennénk is valamit. Belementem ugyan, mert addig két kiflivel voltam (du. három volt ekkor...), de úgy rohantam hazafele!
És kinek a borítékját találom a ládában? Ralináét! Az a legcsodásabb az egészben, hogy még álmaimban se jött elő, hogy meg fog lepni :D De mégis. Egyszer rég, mikor új tűpárnát csinált magának, mondtam, hogy a régire ha már nincs szüksége, adja nekem, én nagy csodálója vagyok. Már láttam élőben. Hát elküldte :D Köszönöm szépen! Nagyon aranyos vagy!!!

Persze, Álmos felajánlotta, hogy igyunk egy kávét is az étteremnek nevezett menzán, de én úgy, de úgy haza akartam már jönni :D Itthon ittam egy frappét (picit még a rumosüveg is megbillent, de tényleg csak picit :))...
De nem hagyta a postás, hogy nyugodtan befejezzem, mert felcsengetett, hogy csomagot hoz nekem :D Persze, itt már úgy vigyorogtam, mint akinek állandó-csiklandót szereltek a hóna alá... A párom itt nevetett rajtam, hogy szerencsére van fülem, különben körbevigyorognám a fejem :D
A postás meg avonos dobozt hozott, amire kerek szemeket meresztettem. De aztán előbukkant Ityamom aranyos-aranyos-aranyos hímzése... Egy BC minta, amiről réges rég meséltem neki, hogy ez is nagyon tetszik nekem :) Mindezt Andieeknál sötétzöld dobozkává varázsolva! Nagyon aranyos :)
Ugye, milyen szépséges?


Lányok, meg sem érdemlem. Nem értem az egészet. Olyan kedvesek vagytok hozzám... Köszönök mindent!

9 megjegyzés:

  1. Én csak így írásban kívánok neked nagyon boldog szülinapot!
    Zsuzsa

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm! Hallottam ám, hogy segítettél kiválasztani Cimpi-Heninek a Debbie Mumm mintát :D

    VálaszTörlés
  3. Mégegyszer boldog szülinapot! :D Örülök, hogy odaért az aji. Hogy én mit nyomoztam a címed után. :))) Aztán nemrég megtaláltam a virtuális postaládámban. :)
    És nagyon szívesen! :)

    VálaszTörlés
  4. Szia Évi,
    én is nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!
    Csodálatos ajándékokat kaptál.:)

    VálaszTörlés
  5. Örülök, hogy tetszik! És azért Andit is illeti ám az érdem!

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörű dolgokat kaptál! Olyan Évásakat...:))

    VálaszTörlés