9/02/2007

Csavargások

Már mutattam a nem olyan rég beszerzett Lisa fonalam. Sajna műszál, de jó a tapintása és a színe pedig egyenesen csodás! Alapvetően natúr hatása van, kicsit multikoloros hatással... Vannak benne világosabb, illetve sötétebb barnás fonalrészek, néhol még kis narancs is van :) Teljesen olyan, mintha festetlen birkaszőr lenne fonallá terekve.
Elkezdtem belőle valamit. Nem titokzatos akarok lenni, csak nem tudom, hogy még hogy lesz az eleje. Az ihletadó az új Sabrina-szám, benne egy világoszöld, csavartmintás garbó. Mivel ez a fonal vastagabb, nem jön ki az a sok csavarás, ami azon van, így a középső elemet lehagytam.
Ezt igyekszem nem olyan bőre készíteni, mint a mellényt :) Meglátjuk, hogy milyen lesz. Igazán akkor tudom meg, ha már lesz eleje is, és össze tudom illeszteni annyira, hogy magamra próbáljam. Keskenyebbre kötöm, mint a csípőbőségem, mert van annyi rugalmassága az anyagnak, hogy így lesz csini. Remélem...

Íme a kötőskörnyezetem a gépnél. Itt-ott fonalak, és az elengedhetetlen hangfalak... Nagyon vacak hangfalak, ha igazán zenét akarok hallgatni, a fejhallgatót használom, hangerővel, nem zörgéssel. Így nem zavarom a környezetem (értsd: malacot és Párocskámat).
Közben nézek valamit :) Na, de mit is? :)

4 megjegyzés:

  1. Én már nem is mondok semmit a gyorsaságodra, számomra ez úgyis elérhetetlen. Tényleg jó szine van, várom a végeredményt.

    VálaszTörlés
  2. éjjel-nappal készíted?
    Szép lesz, és már az őszt idézi!
    Rá kell hangolódjunk lassan!
    Ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  3. Városban sétálva én is majdnem elcsábultam a kirakatban látott Sabrina láttán... helyette felkutattam a padlásbeli kötős újságokat.

    VálaszTörlés
  4. nagyon szép lesz, jó benne a csavarás:) Lisám van nekem is;)gyerekpulcsihoz vettem, egy fél mellény már kész van belőle, remélem idén végre befejezem azt is:S

    VálaszTörlés