12/24/2008

IV SAL

Szeretném figyelmetekbe ajánlani: Isabelle Haccourt Vautier SAL-t indít, gondolom, ő tervezte ezt a mintát is :)

A SAL meghírdetése ITT! A konkrét első minta pedig ITT!

A végső minta 250 x 376 x-ből áll, összesen 6 részletre van felosztva. Mindegyik részlet 9 kis négyzetből áll :) Nagyon helyes lesz, azt kell mondanom!

8 megjegyzés:

  1. Visszahoztad az elveszített kedvemet ezzel a SAL-lal,köszönöm!!!!
    Nagyon úgy fest most a dolog,hogy foltvarrósból átmegyek xszemesbe?!Aztán ide-oda?!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szívesen :) Nekem is hónapok múltán most jött meg a kedvem, én egy zöld leveleset hímzek, blackbird minta. Egyszerű és kedves.

    Tudod, én nem hiszek abban, hogy csak ilyenek vagyunk. Ez olyan, mintha azt mondanánk, hogy csak azért van kezünk, hogy a mutató ujjunkkal a csengőt nyomogassuk. Pedig még van sok-sok ujjunk ezen kívül! Arról nem is beszélve, hogy ha beengednek, mihez kezdünk a kezünkkel...
    Tessék hímezni is :) Aztán kaphat foltvarrósos keretet :)

    VálaszTörlés
  3. Pont így van: a Háti áldást xszemessel öltögettem és a menyem-lányom nem képkeretben szeretné,hanem foltvarrós szegélybe.Remélem lassan meg tudom mutatni.:)

    VálaszTörlés
  4. Hat ez valami fantasztikus minta...lenne egy kerdesem hogyan lehet erre a salra jelentkezni?

    VálaszTörlés
  5. Jelentkezés nélkül is hozzájutsz mindegyik mintához. :) Tudom, hogy hihetetlen, de vannak még önzetlen emberek a mai világban :)

    Mivel nagy mintáról van szó, a tervezőnő minden második hónapban ad hozzá egy újabb részletet... Az elsőt már most is le lehet tölteni! Megtaláltad?

    VálaszTörlés
  6. Jej hat az szuper...akkor aszthiszem hogy en belekezdek januarban...nekam nagyon tetszik a minta...koszonom a valaszodat es igen megtalaltam a mintat:-)

    VálaszTörlés
  7. köszi hogy felhívtad a figyelmem erre a SALra, nagyon tetszik a minta, végre olyan abc, amit szívesen kitennék a falra:o)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szuper tényleg. Nem is tudom,nagyon csábító. :))

    VálaszTörlés