12/22/2008

Turmixkedd :D

Készítsünk karácsonyi hógömb-szappant * gondoljuk újra, hogy ki akarjuk-e dobni az összefilcesedett pulcsinkat * horgoljunk zöldborsókat, héjában * varrjunk madaras-kalitkás filc kitűzőt * süssünk cupcake-et * kössünk fagyöngyöt * gombolyítsuk fel a fonalat, amit kötegben vettünk * használjuk fel a kilószám rejtőző gombjainkat, hogy feldobjuk üveglapos kisasztalunkat * készítsünk körkötőtűtartót * kössünk vegarókaprémet a nyakunkba * varrjunk csavaráshoz használt tűtartó-gyűrűt (én a kardigánom ujjarészébe bököm, mikor épp nem használom) * kössünk nagyon-nagyon helyes kardigánt * kössük meg Bella kesztyűjét (Twilight - Alkonyat c. film egyik főszereplője, és itt most be kell vallanom, hogy engem alaposan megbűvölt az a film... pedig nem vagyok tizenéves :D Ti láttátok? Tetszett?)

8 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nemrég akadtam a blogodra és nagyon tetszik!:)

    Szerintem mondjad!!!:)

    Viki

    VálaszTörlés
  2. Én a lábamba bököm... Többnyire szó szerint, pedig csak a nadrágomba akarom:) Mármint a csavaráshoz használt tűt:) A filmet sajnos még nem láttam...

    VálaszTörlés
  3. Hú, köszönöm a sok jó tippet, a fonalgombolyag készítésést már régóta keresem! A tűtartó gyűrű is nagyon jó, na meg az a kardigán, már a fonalat keresem hozzá... :)

    VálaszTörlés
  4. Marha jók ezek a turmixok! Mindig felfrissítenek:)

    VálaszTörlés
  5. Anice: még koffein sincs benne ;) Legközelebb keresek valami kávés tartalmút is :D

    VálaszTörlés
  6. Ez a kötőtű-tartó eszméletlen /bezzeg én meg mennyit elidőztem a varrással :-)/.

    VálaszTörlés
  7. Maria! Az másmilyen tűtartó :D

    VálaszTörlés