3/17/2009

ez egy újabb turmixos kedd :)

Szeretnék ajánalni egy oldalt azoknak, akik szeretik a színeket. A flickr sztem sokunk számára ismert oldal, ehhez ajánlanék még két oldalt. Az egyik egy játszóház, ahol saját vagy mások fotóival tudunk mindenféle dolgot művelni: pl. keretet rakni rá, vagy különböző sorrendben egymás mellé rakni, vagy felirattal eláltni, vagy... A másik oldal, a Multicolr search, a szín-mániásoknak kedvez. Tudsz színek alapján keresni a flickres képek közt, sőt, ezeket a színeket lehet keverni is! Tessék játszani.

Aki viszont szereti a kreatív reklámokat, nekik EZT a gyűjteményt ajánlanám :) * ha viszont magad szeretnél meglepő és kreatív kis izékét összeállítani, ajánlom ezt a kis randaságot, aki már-már szép :) igazi tenyérbemászó szörnyecske, nem igaz? * ennyi szörny nem volt elég? válogass még ezekből * a következő linket csak akkor nézd meg, ha nem fogyózol vagy ki nem állhatod a vicces sütiket vagy van gyereked, ha viszont egyik igaz rád... jobb, ha kerülöd ;) * aki szereti a természetes színeket, formákat, horgolást, ajánlom neki a waikiki sálat - de sajna nincs hozzá rajz, leírás alapján kell dolgozni * merész flúgosok lámpáinak ötletét lophatjuk el ITT * mééég formabontó cuccok tömkelege van ITT * aki eddig úgy gondolta, hogy ismeri a paradicsomfajtákat, had győzzem meg az ellenkezőjéről :) * írjak még később? :)

Később van :) * párom sütit kíván, erre találtam ezt a browniest * kíváncsiak vagytok, hogy milyen lehet az átcsapó óceán hullám alatt a látvány? * unatkoztok? játszatok macska-párosítót * olvassuk el egy határozott anyuka 8 apró lépését, amit lakás rendezettsége és tisztasága érdekében vezetett be (haha, ha csak ennyi lenne a megoldás;) * sose tudod eldönteni, hogy szennyes vagy tiszta edény van a mosogatógépben? Itt a megoldás amcsi módra ;)

3 megjegyzés:

  1. Turmix nélkül a kedd már nem is lenne igazi, mindig bearanyozza a napom! :D

    VálaszTörlés
  2. Ez nem semmi :) És végignéztem ;) Most először teljesen végig! Szóval légyszives, ha már így rákaptam(tunk)ne hagyd abba a sikerszériát :))) És köszi a köszöntést, irtó jól esett!!!

    VálaszTörlés
  3. Persze, hogy írjál még! Milyen kérdés ez?! ;-)

    VálaszTörlés