3/10/2009

Vitaminos turmix

Kevés a fény? Készítsünk érdekes világítást * igyunk rozsos-almás turmixot, hogy fittek és vitamindúsítottak legyünk * ha viszont letepert a diéta, alkossunk bent a meleg szobában kastélyos pólót * persze, az se baj, ha jól áll az a póló: ha diétákat keresünk, tavaszi átalakuláshoz, érdemes szétnézni itt is * a természetesség híveinek: zöldet szeretnénk bevinni a lakásunkba, kipróbálhatjuk a mohaszőnyeget, mint kádkilépő * vagy varrjunk bevásárlótáskákat, és csak akkor használjunk nylon tasakokat, ha feltétlenül muszáj
Kötősöknek újra ajánlanám a Kiri kendő leírását, amit már nagyon rég fabrikáltam: 1. rész - 2. rész - 3. rész * akik barkácsolós vénával rendelkeznek (vagy ehhez hajlandóságot mutató párral), azoknak mutatnék pár könyvespolcot * aki viszont a munkahelyi ebédeken töri folyton a fejét, ajánlom, hogy nézzen utána a bentoknak, majd olvasgasson magyar blogot vagy cikket erről, de ha még több ötletre van szüksége, arra is van lehetőség * hogy a varrósosok se maradjanak ki, nekik egy másik táskát is ajánlok, ami csinibb és nőiesebb... * gyöngyösöknek fém+gyöngyvariációs gyűrűt ajánlok * meg még másokat is lehet csemegézni itt * hímzősök pedig válogassanak mausimon ingyenes mintái közt (ajánlom külön a tavaszi mintásat :))

2 megjegyzés:

  1. A mohaszőnyeg haláli! :)) Köszi a rozsos-almás receptet, kipróbálom még ma. A könyvespolcos oldallal is sokat segítettél, épp polchiányban szenvedünk és sehol sem találunk megfelelőt. Majd jól átnézem, hátha itt rejtőzik a megoldás.

    VálaszTörlés
  2. Köszi a turmixot!
    Ui: Nézz be hozzám :-)

    VálaszTörlés