5/13/2009

egy, megérett a ...

turmix... :)
Tessék olvasgatni, gondolkodni, nézegetni röhögni vagy elszörnyűlködni itt * egyébként meg bozdaszezon van * tessék kötényt rántani és virágot fabrikálni * a merészebbek csokiparány csodás írását is megkóstolhatják (ez a nő TUD valamit!!!) * a még merészebbek meg idáig is elcsokizhatnak * erre pihenni kell egy sk patch takarón * kintre-bentre cserép-váza ötletek, meg belevalók * szeretnél látni agyament dizájnos szófákat? *make something cool * nyerj long winter farm cuccot * és fotózd le az occsón elkészíthető fotóboxodban * ha viszont még nem kell visszamenned dolgozni, akkor nézegess szépséges természetfotókat



Végezetül az érzékenyebbeknek: József Attilát idézi Judit. Nagyon szeretem ezt a verset! Egyébként kedvenc költőm. Nagyon szeretem a verseit.

10 megjegyzés:

  1. Ezt a fotóboxot meg fogom csinálni :)

    VálaszTörlés
  2. cserebekukk!
    Köszi a linkajánlót! :)))

    VálaszTörlés
  3. Én köszönöm, hogy újra eszembe juttattad JA-t!

    VálaszTörlés
  4. Na, azért. Köszi, hogy megosztod velünk az érdekességeket!

    VálaszTörlés
  5. Megint jó volt körülnézni nálad! Szuperek az ajánlott érdekességek. Ja és ma fedeztem fel, hogy Dönciről képalbum is készült. Édes pofa . Látom nálatok sincs személyi kultusz:-) Nálunk Brúnónak hívják őuraságát:-)

    VálaszTörlés
  6. Köszi! Örülök, hogy megismerhettem rajtad keresztül Csokiparányt! És a fotóbox, mint múltkor, most is felbizgatta a fantáziám, el kellene már készíteni, hisz olyan egyszerű és olyan jó! :)))

    VálaszTörlés
  7. Ja, ja, és Juditnál is jártam, ez a vers nekem is az egyik kedvencem, és a hideg kiráz (jó értelemben), amikor Ágnes Vanilla énekli! :)

    VálaszTörlés
  8. Az idézetes blokkod nagyon tetszik, magamévá is tettem egyet a blogomon. :) Persze az ötletadót szigorúan megemlítve! :)
    JA-nak az Uram című versét is megzenésítette Ágnes Vanilla többek közt, na az még a másik favorit nálam... http://www.youtube.com/watch?v=pcQwwKGPej8

    VálaszTörlés
  9. Azta, megint ott volnék! Fülig ér a szám, nagyon köszönöm! 8-))

    No hát meg neked is, Barbi... <3

    VálaszTörlés