6/18/2009

Dönci pancsolDöncinek ma megmutattam, milyen az, amikor az ember sétálgat a patakban. Minden nap erre szoktunk sétálni, de eddig nem is nagyon erőlködtem, és ő se mutatott hajlandóságot a közelebbi kapcsolatra ;)

De ma! :D Kavicsokat dobáltam, ő pedig mepróbálta elkapni őket :) Aztán csak a hullámokat akarta jól megharapni. Ügyesen csinálta ;) A telitalpas begázolást is. Nagyokat cuppogott a vízben :))

Nosztalgiáztam közben :). Nagyi kertjének a végében folyt a Berettyó... de jó volt pancsolni benne gyerekként! Még az se zavart, hogy néha habos volt, és hogy pár méterrel feljebb a tehenek is pancsoltak benne. És közben az az erős körteillat, ami az ősöreg fákon termett a kertben... De szép is volt!

A fotó és a video a telefonommal készült, elnézést a rossz minőségért :) De talán visszaadja a séta hangulatát...

7 megjegyzés:

 1. De cukiiii! Ábelnek is nagyon tetszett!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon ari :) és mennyit nőtt...

  VálaszTörlés
 3. A gimiben a kémia terem ablakából néztem sokat a Berettyót, anyumékkal pedig nagyon sokszor mentünk ki a "hosszúi erdőbe" kirándulni, ilyenkor hosszan elidőztünk a Berettyó partján. Szalonnát sütöttünk, mi gyerekek fekve gurultunk le a gátoldalról. :o)) De jó is volt. :o))
  A kutty pedig nagyon édes. :o)))

  VálaszTörlés
 4. Dönci nagyon aranyos. Brúnó nem nagyon szereti a vizet egyszer beugrott utánam a Balcsiba mondhatom nagyon meglepődött. Ezek szerint Dönci szeret úszni, vagy csak ilyen picike vízbe megy bele?

  VálaszTörlés
 5. Ez a kis video azért olyan lényeges nálunk, mert Dönci nem szereti a vizet :D A fürdés kész farokbehúzás, fülecskehátrahúzás és a borzalom maga :D

  VálaszTörlés