11/23/2010

Mr M

még fotók itt :)

Szeret meglepetéseket okozni. Ha valaki rossz kedvű, odalopózik hozzá, nyom egy cuppanósat az arcára, és mire odanéznél, már ott sincs. CSak azt veszed észre: jééé, jobb a kedvem. Kis szerény, nagyon nagy lelke van, rettentően figyel másokra - de könnyen megsértődik. A sértődésnek csakis akkor van vége, ha komolyan bocsánatot kérnek tőle, és utána kicsit megszeretgetik.
Éjszakánként komoly munkát végez: felkeresi az elárvult mackókat, és leül velük kicsit beszélgetni. Azt gondolja, hogy egy jó beszélgetés és buksisimi sok mindent megold. De mire felkél a nap, és gazdi ébredezik: M már ott ücsörög, mintha el se ment volna mackóbátorító útjára. Amikor épp nincsenek vigasztalásra váró mackók, olyankor meg napraforgót visz az éhező madárkáknak. Néha kesut is, ha hozzájut egy kevéshez, merthogy nagyon-nagyon szereti.
M utálja a szaunát, mindig megfádjul tőle a feje. Ezen kívül utálja a benzinbűzt és a dögmeleg nyári napokat, leginkább télen érzi jól magát, mikor végre viselheti a csúcsszuper sapkáját :)

S hogy mivel közlekedik! Hát medvemotorral, ami egyébként emberi szemnek láthatatlan, csak M láthatja... meg a többi naffejű (Menta szerint nagyon állat...)

Hogy mit takar az M név? Ki tudja :)

***

M anyaga nagyon szuper ám! Új Zélandi gyapjút vettem, egy puhább, barnából van a teste, egy karamellszínű, nem szőrösből meg a végtagjai :) A szeme olyan kis csodálkozó, mert ő is mindenre úgy rá tud csodálkozni, hogy csuda! Kétféle sapival utazik, egy bukósisakkal és egy mikisapival :)

1 megjegyzés: