9/24/2011

Anzak biscuits

In a bowl mix dry ingredients:
- 2 cups rolled oats
- 1/2 cup sugar
- 1/2 cup coconut
- 1/2 cup flour

Melt together:
- 125g margarine or butter
- 2 tablespoon golden syrup

Mix 1 teaspoon of baking soda with 2 tablespoons boiling water. Add this to melted margarine then pour into dry ingredients. Mix well. Place spoonfuls on a greased tray.
Bake 180 *C (or 160 *C fan bake) for 15 minutes. Cool and store in air tight containers.

***

Kavarjuk ossze a szaraz hozzavalokat:
2 bogre zabpehely + 1/2 bogre cukor + 1/2 kokuszreszelek + 1/2 bogre feher liszt

Olvasszunk ossze 125 g margarint (vagy vajat) es 2 evokanal golden syruppal*.

Keverjunk ossze 1 kaveskanal sutoport ket evokanal forro vizzel. Adjuk a margarinos keverekhez, majd keverjuk bele a szaraz hozzavalokat. Evokanalnyi anyagbol lapitott korongokat fektessuk tisztes tavolsagra a sutopapirral belelt tepsibe.
180 fokon (vagy 160 a legkevereses sutokben) sussuk 15 percig (ne tovabb, mert nagyon kiszaradnak).
Huvos helyen taroljuk, legmentesen zarhato dobozban.

*melasz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése