12/16/2006

Ingyenminták és janlynn

Itt találhattok két ingyenmintát, és sok-sok nyálcsorgatást :) Főleg a csokis-meggyes tetszik, mert láttam egy blogon, hogy miként néz ki ez, doboznak megformálva (köszi a linket, judilla!)

Szintén ingyenminta található ezen az oldalon...

Egyébként Janlynn mintát hímzek, már a tűzésnél tartok! Nyáron kezdtem el, esküvő környékén, de közben annyi minden volt, hogy félre kellett tennem... Nemsokára mutathatom a kész mintát :) A kit Katicától van :) Nagyon eltalálta, mi tetszik!
Ennek két oka lehet: vagy túl sok mindent érzek saját ízlésnek, vagy nagyon ismer már :) Remélem, hogy az utóbbi! Nem szeretnék megfelelni a közízlésnek, és nem akarom, hogy pont olyan mintákba szeressek bele, amibe fél Magyarország...

6 megjegyzés:

 1. Én is beleszerettem ebbe a dobozkába:))Olyan kis édes...
  Látod, ezért is szeretem nézegetni a blogokat. Mindig találok olyasmit, ami a szívemhez szól.

  VálaszTörlés
 2. Nekem is nagyon meg tetszet az a dobozka! Nagyon jo pofi - okay a bon bon megyet nem annyira, de a doboz nagyon jo!

  Szerintem van egy harmadik valtozat hogy miert taltam el a kitet... mert nagyon egy forma izlesunk van!! Ezt mar tobb mindenen tapasztaltam! De en azt is gondolom mert kezdelek egyre jobban ismerni!

  VálaszTörlés
 3. A csokisra én is rátaláltam és tegnap délután elkezdtem:))Meg egy őzláb gombára-ami már kész is!!!Én viszont bevállalom, hogy közízlésnek megfelelő ízlésem van..ezért se tudok a sok Debbie Mumos kittel mit kezdeni amik érkeztek...maradok a Lanartéknél...

  VálaszTörlés
 4. Tippelek: Cimpulusz írta az előző bejegyzést :)

  VálaszTörlés
 5. Nagy talány volt mi!?:)

  VálaszTörlés
 6. Miért, annak szántad? :D

  Egyébként a megoldás: mikor kéri, hogy válassz (choose an identity), akkor az others-et kell kiválasztani, ott nevet és valami weboldalt beírni (vagy valami emilcímet). Máris leszel valaki :)

  VálaszTörlés