7/21/2008

Eme megtisztelő díjat kaptam Judillától és Bucillától és Flower-Bettitől :) Nagyon megtiszteltek vele, remélem, ezentúl is hasznos dolgokat találtok nálam, de minimum pozitív szemlélgethetőt...

Kicsit nehéz helyzetben voltam, mert én már nem olyan rég mutattam nektek pár olyan blogot, amit nagyon szeretek olvasgatni (és aminek stafétáját végül senki sem vitte tovább... ). Ezért őket most nem hozom újra terítékre, hanem mutatnék két, eddig nem említett, de általam sokra tartott blogot.

Az egyik Bucilláé, aki (valami istennői mivolta folytán) bármihez nyúl, abból kisebb fajta csoda kerekedik ki. Mindezt olyan aranyos, fantáziadús, kreatív és kedves stílusban, hogy az embernek előjön a harácsolós, önző énje és legszívesebben minden alkotását begyűjtené. Vele egyébént már személyesen is találkoztam, és életben is kedves, aranyos NŐ!
Másik díjazottam Szazu, aki csendben alkot, de nagyon sokféle, fajta, színű és típusú kézimunkához ért! Aki még nem járt a blogján, gyorsan látogasson el hozzá. Ő mutatja: van hova fejlődni, legyen szó xszemesről (ekkora munkákhoz nem tudom, hogy lenne-e türelmem), horgolásról, kötésről, műanyag kanavás hímzésről, és megannyi kézimunkáról!
Hm, ezért a díjért cserébe kérem a legújabb VS kihímzett képet :D

Aki megkapta a díjat, kérem, adja tovább. Lentebb bemásolom a játékszabályokat, ahogy az eredeti kiírás írja :)

Netszerte, külföldi oldalakon számos díjat láthatunk, amit a bloggerek egymásnak adományoznak. De hogy ne őket utánozzunk (Kreatív Blogger), ezért úgy gondoltam, a magyar blogszféra díjazottjai az Alkotó Blogoló logót legyenek hivatottak viselni a blogjukban.
A feltételek igen egyszerűek. Aki díjazott, az maga is díjazóvá válik, és továbbadja 2 bloggertársának.
1. Kiválaszt 2 olyan blogolót, aki neki kedves, akinek az alkotásait sokra tartja
2. Meg is indokolja, hogy miért éppen őket díjazza
3. Majd hagy az illető oldalán egy üzenetet, amiben felhívja a figyelmét rá :)
Bármelyik magyar blog díjazott lehet, ahol alkotó tevékenységről tesz tanúbizonyságot annak írója. Lehet az bármilyen kézimunka, scrapbook, kreatív gasztroblog, ez csak a díj átadóján múik.Aztán aki úgy érzi, büszke a díjra, kiteheti az oldalsávba" :o)

2 megjegyzés:

  1. Igazán nagyon aranyos vagy, nem is tudom, mit mondjak, teljesen meg vagyok hatódva! De ugyanígy, sőt jobban meg lesznek hatva a megajándékozott gyerkőcök is, nagyon aranyos dolgokat készítettél nekik!
    Köszi még egyszer!
    Zsuzsa

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm neked a kedves sorokat rólam, és a díjat is!

    VálaszTörlés