7/13/2008

Kész vagyok a maryse féle házikó áprilisi mintarészével. Örömmel csinálom, meg tetszik is, csak meleg van és kresz. De nem mentegetőzök :)

Persze, pár dolgot változtattam rajta. Pl. a felső sarkába hímeztem egy pirinyó lepkét :)

Íme a lepkécske. Kissé figyelmetlen voltam, egy kockával elszámoltam, mikor kezdtem a felső virágfüzért. Így túl nagy hely maradt meg a jobb oldalán. Hát kapott egy sárga lepkét.
A ház színe is más: six strand sweets - blueberry színű fonalával hímeztem. A tető és az ajtó pedig sk festés, illetve a tető is kapott mintázatot. A bokrokban megbúvó virágok színe is sk festett fonallal vanank hímezve. Aranyos lett :)
De még lehet, hogy a tojásokat visszabontom - a színe se illik a blokkohoz és egy tulipán mégiscsak jobb lenne rajta. Nem?

***

Szégyen szemre - csak ennyi van kész a SAL-ból...

8 megjegyzés:

 1. Nagyon édes lett!!:))

  Ilyenkor mikor mutatod, bánom hogy két hónap után feladtam.
  Talán nem 1*1 szálasan kellett volna kezdenem.

  VálaszTörlés
 2. Nagyon édes! Nekem is csak2hónap van kész belőle:( de talán januárban újra kezdem! Tetszik!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon helyes lett! Tetszik a lepke... lattom hogy nagyon bele kell huzzon hogy utolerjelek! Orulok hogy ujra kezdtem, igy a tiedet latva nagyon tetszik

  VálaszTörlés
 4. A lepke szuper! A tojások szerintem sem oda illőek, a tulipán találó!

  VálaszTörlés
 5. Szépen alakul :-)
  Én is a tulipánra szavazok :-)

  VálaszTörlés
 6. Jó lett nagyon, nekem a tető tetszik. :) Nem százas a tojás, de a márciuson tulipánok vannak, így az szerintem kilőve.

  VálaszTörlés
 7. Akkor jöhetnek a jácintok?

  VálaszTörlés
 8. Ha gondolod. :)
  Az augusztusi kép felirata melletti kis mintán gondolkodom, mert a gyopárok nem tetszenek. Nekem az ausztriához és az alpokhoz kötődik. Tudom, tudom, hogy a franciáknak is van "alpok"-ja, de akkor is.

  VálaszTörlés