3/30/2009

21. születésnap. Sokadjára. Nemsokára.

Kaptam egy méretes csomagot Zsuzsa barátnőmtől :) Sokáig elmélkedtem, hogy megmutassam-e ezt a zsákocskát, amit ő hímzett nekem, de aztán...
Sokáig ez volt az az év, ami rémálmaimban jött elő, és még most se vagyok biztos, hogy azon a napon hajlandó leszek-e kikelni az ágyból, vagy inkább fejemre húzom a takarót és átalszom, hátha nem történik meg és én nem töltöm be azt a bizonyos kort. De amint kibontottam Zsuzsa csomagját és megláttam a zsákot: valahogy belémvillant és lenyugodtam, hogy ez nem is lesz világvége. Ugye, nem lesz?... UGYE???
Olyan furcsa, mert belenézek a tükörbe és nem érzem ennyinek magam. Ugyanakkor a viselkedésem és gondolkodásom mindig is öregebbnek mutatott (rendszeresen bátyám hugának néztek... ami nem túl hízelgő), szóval most kezdem beérni magam, a biológiai énem eléri az viselkedésbeni/gondolkodásbeni énem... Persze, némely dologban meg hihetetlen gyerek és idétlen vagyok. Le se tagadom. :)

Szóval nemsokára annyi leszek, amennyi a zsákocskán szerepel. Zsuzsa nem tévedett. Nagyon figyel. És vagy jegyzetel, vagy nagyon ismer... mert minden, amit küldött: nagyon tetszik és volt, ami nagyon szíven talált! Megkockáztatom: jobban kifürkészi kívánságaim, mint párom :D
A csomag egyébként tele volt kincsekkel: hímzett zsákocska (nagyon szoros időbeosztása mellett szakított árm időt...), elmélkedős könyv, tulipános (jaj, de szeretem ezt a virágot) képkeret minihímzéshez, csoki (hú, aznap eszek egy szemet, de addig nem... erős leszek, erős leszek, erős leszek...), varrnivaló anyagokat, gyöngyöket, gombokat... Az egész nagyon frappáns és szépséges csomagolásban!

Zsuzsa, köszönöm a meglepetést!

19 megjegyzés:

  1. én már 13 évvel túl vagyok ezen az évfordulón...ezek szerint van élet...:)...gratulálok, majd ha aktuális lesz....és olyan kis keretem nekem is van:)

    VálaszTörlés
  2. Nyugi, nem lesz világvége!:) Én már csak tudom!;D

    VálaszTörlés
  3. Boldog szülinapot előre is! Nekem most volt a 35., és még élek:) Számomra ez volt a forduló, innentől már öreg vagyok:)

    VálaszTörlés
  4. Én ma 35. De ezt tudod.:) A harminc, az fiatal.:) Szépeket kaptál, nagyon!

    VálaszTörlés
  5. Én az októberi 38-at várom és nekem jobbak ezek a 30-on felüli évek(leszámítva persze az apró-cseprőket), mint a 20-30-ig voltak!:o)

    VálaszTörlés
  6. De jó volt huszonegynek lenni! De még harmincnakk is! Boldog szülinapot, sok vidámságot!!!

    VálaszTörlés
  7. Ezek szerint egy évben születtünk, nálam is ezévben fog elkövetkezni a jeles évforduló, Isten éltessen :o)!

    VálaszTörlés
  8. A 30. szülinapomra kerti partyt szerveztem, meghívtam az összes számomra fontos embert, akik közül vagy huszonvalahányan el is jöttek. A férjem és én főztünk, sütöttünk, csak a saláták egy részét vettük készen. Nagyon jó volt a hangulat, pedig csendes volt, nem az a táncos-nagyivós fajta buli, ráadásul délben kezdődött azok miatt, akik messziről jöttek. És hagytam magam megajándékozni, mindennek nagyon örültem, jót ettünk, sokat nevettünk és azt hiszem, az volt a legjobb szülinapom eddig! Neked is boldogat!

    VálaszTörlés
  9. Boldog szülinapot :)
    Csak 30? Az nem rossz, na de a 31!! :-DDDDDDDD

    VálaszTörlés
  10. A 30 a legjobb kor, örülj neki!
    Heppi börszdéj!!! ;-)

    VálaszTörlés
  11. Boldog szülinapot előre is!
    Zsuzsa nem aprózta el most sem, hatalmas batyú lehetett amibe ez a sok szépség belefér:D
    A 30.szülinapomon elpityeredtem mikor megláttam a tortán a gyertyákat, ez van.
    1hét múlva 35 leszek és furcsa, mert nem érzem magam ennyinek, de nem is zavar, hogy ennyi, megbékéltem a korommal.:o)))

    Vica boldog szülinapot kívánok Neked is!!!

    VálaszTörlés
  12. Azta, de gyönyörű csomag! És ne izgulj, nem lesz az olyan nagy dolog! :))))) Én is elmélázom néha rajta, de végül is olyan mindegy, megállítani nem lehet. :D

    VálaszTörlés
  13. Egy évben születtünk :-) Előre is nagyon boldog születésnapot!

    VálaszTörlés
  14. A kommenteket köszönöm, a köszöntést meg majd elsején ;) Komolyan :D

    VálaszTörlés
  15. Én nem adnám a 20-as éveimet a 30-asokért ;) Na de nem is lehet, úgyhogy minden úgy jó, ahogy van ;)

    VálaszTörlés
  16. Boldog 30. szülinapot!
    Különben meg bolond vagy... most kezdődik az ÉLET!!!! Én 30 és 33 között folyamatosan 33 voltam. Pár hete megkérdezte valaki hány éves vagyok. Simán rávágtam: 40!!!! Mikor is születtél jött a köv. kérdés. Hááát, 1972-ben. :-DDDD (gy.k. még "csak" 37 leszek.)
    Nem számít, ezen semmi sem múlik... Én most pár évig még 40 leszek. :-) Aztán nem tudom..... lehet, hogy rögtön 50-re váltok... :-D Azt legalább könnyű megjegyezni, és szép kerek szám.... ;-D

    VálaszTörlés
  17. Szépséges meglepiket kaptál!
    De jó is,ha vannak jóbarátok:)

    VálaszTörlés