3/06/2009

Babra. Ő nem név, hanem fogalom. Valami hihetetlen vidámság árad belőle és olyan optimizmus, hogy az én pesszimista - realista életfelfogásom se csorbít rajta! :) Talán ezt szeretem benne a legjobban, hogy nem tudok benne kárt tenni :)
Már volt egy csere-bere akciónk, de most még egyet lezavartunk. :D Bár ez majd három hónapig tartott, mert mindketten szenvedtünk az alkotói fázisban. Kb. tudtuk, hogy mit szeretne a másik és abba beleadtuk azt, ami bennünk van.
Tegnap megérkezett az ő epres meglepetése :)
Ez egy nyaklánc, gyöngyös, hosszú, nagyon ötletes és hihetetlen vidám az egész! Pedig enyém a visszafogott verzió (szerencsére készített valami hasonlót magának is, így "nyaklánc-ikrek" vagyunk :)). Azt tudta, hogy az epermintát kajtatom, szeretném. :D Szóval meglepett egyel :)

Őt is elviszem moziba :D *



S hogy mit kapott tőlem? Először is: azt tudtam, hogy szeretne egy MJ sapkát, sőt a mogyorószín is fixálva volt... A többi viszont meglepi volt. Ezért kapott sok-sok horgolt virágot :) És egy bugyrot is, olyan Babrás-vidám összeállításban :) Volt benne barna, meg türkiz, meg világoszöld... :))
Nagyon úgy tűnik, hogy tetszett neki :))







* Nagyon kíváncsi vagyok a Watchman-re... Biztos nagyon jó képi világa lesz, jó kis trükkökkel. Egyszer megnézhető kategória lesz, azt hiszem, de talán nem lesz nagyon rossz :) Mondanom se kell, párom még nálam is jobban szeretné látni.
A másik, amit még ennél is jobban látni akarok, az a Nem kellesz eléggé (He's Just Not That Into You) - állítólag akinek tetszett az Igazából szerelem (Love Actually), annak ez a film is tetszeni fog. Nosza, lássuklássuk! :D Viszont nem tudom, hogy páromat rá tudom-e venni, hogy együtt nézzük meg. Erőszakot meg nem akarok alkalmazni :D Szóval marad az elsőként említett film, mint eper-bemutatás a világnak :D

12 megjegyzés:

  1. Jaj de nagyon jó mindkettő! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó kis csere-bere! Imádom az epret és a MJ sapkát. :o)

    VálaszTörlés
  3. Elérzékenyültem na:) Ez a fene megfázás kezdi elvinni az optimizmusomat jó messzire! Azért a kis csomag valamennyit visszahozott belőle:D Nagyon köszönöm mindet, a bugyor az első számú kedvencem:D A kis zöld virág meg asszem felkerül a sapkára:)

    VálaszTörlés
  4. Ja meg a képeid sokkal jobbak mint az enyémek! Pedig próbálkoztam én is, de ez az időjárás...

    VálaszTörlés
  5. amazing! strawberry looks like a real one! Very beautiful necklace.

    VálaszTörlés
  6. Robin! You're right about the real thing :) But this necklace is not my work - this shockingly amazing beadwork made by Babra (http://babragyongy.blogspot.com/)

    I mede the crochet and knit thinks (like the hat, and the crocheted flowers and the little purse) :)) I hope you like that too :) It was an exchange action between two of us.

    VálaszTörlés
  7. csak megfejtődött az a minta.....:)

    VálaszTörlés
  8. Igazán gyönyörűen harapnivalóak az epreid! Gratulálok Babrának!
    A Nem kellesz eléggé-re nekem is fáj a fogam... Nem fogunk össze? Így legalább a fiúkon sem kell erőszakot alkalmazni ;-)

    VálaszTörlés
  9. Szuper! Írtam Neked mailt a citromra.

    VálaszTörlés