3/06/2009

Hosszú távú projekt

Babra szerette volna már látni nagyon a lassan készülgető munkámat... Sajna, nem az igazi a fotó, még mindig iszonyat fényhiánnyal küzdünk (én és a fejfájásom).

Hogy miért lassú? Mikor este leülünk kicsit filmezni, olyankor veszem elő. Nagy álmodozásokhoz egy kis kiwi-mangó, hajszálvékony mohairból szövődő álom lesz :) Igazi tavaszi darab. A színei harapnivalóak :) Csak mégsem harapdálok semmit össze, mert olyan kis finomka, hogy az ember elkezdi sajnálni és félteni... :) Már csak egy helyes sáltű kellene hozzá :D
Hogy mennyi az annyi? Esténként kb. 13-18cm... Lassan, de biztosan? :D

U.i.: feltetováltam az ujjaimra, hogy mit láttok a képen, mert lehet, hogy tényleg kis torzszülöttnek néznek ki rajta az ujjaim, ha nem jó iránban néztek ;) A képen a bal kezem ujjai láthatóak ;)

20 megjegyzés:

  1. Ez megint nagyon szép lesz :)

    VálaszTörlés
  2. Pont az én színeim:D Nekem adod??:D

    VálaszTörlés
  3. ilyen fonalam nekem is van Zsuzsától:D úgy volt hogy Kiri lesz belőle, de a fiókban lecsúszott a tűről, így most pihen és majd más lesz, én nem szeretem kötni, mert túl vékony, persze készen álomszép, de a macera:S amúgy szép lesz a sálad

    VálaszTörlés
  4. Timi: tényle nagyon fura és macerás kötni. Ezt kénytelen vagyok nézni (a visszáját általában úgy kötöm, hogy nem nézek rá... lehet filmezni), de ennek nem tudom így kötni a hátulját - annyira vékony és finomak a szemek, hogy nem érzem az ujjaimmal őket :D

    VálaszTörlés
  5. Tényleg csodás színe van. Csak jönne már a tavasz...

    VálaszTörlés
  6. Ismerős a minta. :)) Csak nem olyan boleró készül, mint nálam is?

    VálaszTörlés
  7. Szép lesz :) Illetve már most is az :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szép és finomka, tényleg olyan harapnivaló. Nekem is van nagyon vékony mohairem, mostanság félretettem, mert nem olyan haladós, és nagyon figyelni kell, ráadásul az sötétszürke, majdnem fekete.

    VálaszTörlés
  9. Majonez: nem bolero, tavaszi sál :)
    Tied is ezzel a mintával halad? Emlékeztem, hogy rombuszos, de arra nem ,hogy pont ez.

    VálaszTörlés
  10. Annyira jók a színei! Milyen fonal? És hányas tűvel készül? Gyönyörű lesz ez is!

    VálaszTörlés
  11. Aha, ilyen. És nekem sem halad túl gyorsan. (sőt, igazság szerint nem is annyira kedvelem - de ezt csak zárójelben :))

    VálaszTörlés
  12. Majonez: én szeretem az ilyen szabályos mintákat :) Matekos agyam megynyugszik tőle :D Szeretem, hogy olyan kiszámítható, olyan pontos, minden szemnek megvan a helye... és azonnal megtörik a szabályosság, ha tévedek. Szóval figyelni kell.
    Ugyanakkor meg játékos, mert kis szöszös, meg végkonyka, meg a színe...

    VálaszTörlés
  13. Jucus: 3 mm-eres tűvel kötöm, Kid Mohair fonal.

    VálaszTörlés
  14. Tényleg gyönyörű, imádom ezt a zöldet. Az ujjaid is nagyon csinosak rajta...:-)

    VálaszTörlés
  15. Katica! Persze, persze... :D

    VálaszTörlés
  16. Igazi tavaszi darab lesz belőle, szép, üde színnel. :) Szépséges a mintája is.

    VálaszTörlés
  17. Álomszép!! Nem csodálom, hogy folyamatosan figyelni kell a mintára... de ezekben a mintákban tényleg az a jó, hogy a tévedés azonnal látszik:_)

    VálaszTörlés