3/25/2009

Idétlen-turmix

Próbáltam sok idétlen és jópofa dolgot belerakni ebbe a turmixba, elvégre mostanában elég sok idegeskedést és hideg (néha forró) vizet kaptunk a nyakunkba...

Itt van pl. az óriási tintahal-párna, aminek tengerbiológus barátunk biztos nagyon örülne (és meglepődne, ha a paplanhuzatból varrnánk) * de ha még nem láttál ázott cirmókot, akkor itt megnézheted, milyen is a csoffadtka * ha tetszenek ezek a gombok, akkor el is készítheted őket * ha viszont túl sok gombot gyűjtögettél össze, készíts belőlük nyakláncot! * merített papírt szeretnél? itt van tutorial hozzá * bicikliseknek vázra rögzíthető táskát ajánlok * irodaszermániásoknak mappaborítót * selejtezett floppy lemezeinkkel nem tudjuk, mi legyen? készítsünk belőle noteszt, vagy épp ceruzatartót * szeretnél jó fotókat készíteni apróságaidról? készíts fotósdobozt házilag! * hajlítsunk könyvjelzőt gémkapocsból * készíts fonalból - kosarat * de ha van sok anyagmaradékod, abból is horgolhatsz egyet

***



Eleged van az jópofából? Mutatok csipkekendőt, ami olyan csipkés és igyenes :) * és megmutatom újra Hajni blogját, ahol épp Olivért mutatja be, a kis édes manócskát, aki az általam kötött sapit is hordta :)

8 megjegyzés:

  1. Na most becsületesen végignéztem őket, máskor van hogy csak átfutom:D A tintahal az baromi jóóó, meg azok a gomboook!! Gondolod, hogy én is tudnék olyat?? És még a gombos nyaki is tetszett, pedig biztos voltam benne, hogy nem fog mielőtt megnyitottam volna a linket:) Az anyagmaradékbolt horgolt bigyó meg egyenesen csúúúcs:D Köszi értük!

    VálaszTörlés
  2. köszi a turmixot:o) de most a legjobban Hajni blogját köszönöm, csodás képeket készít, lenyűgözött teljesen

    VálaszTörlés
  3. A turmixok is egyre sokrétűbbek, köszi!

    VálaszTörlés
  4. Amikor néztem a linkeket, úgy éreztem, hogy ezt most nekem állítottad össze :-D Legalábbis ami a gombokat, a mappát, és a fotósdobozt illeti, mindenképp :-) Köszönöm!

    VálaszTörlés
  5. Ma én is gombos linkeket nézegettem! A fotósdoboz nagyon jó! :))) Köszi! :D

    VálaszTörlés
  6. Egy gépkapcsot azonnal meg kellett hajlítanom és annyira tetszik!
    Meg a többi is jó, köszi!

    VálaszTörlés
  7. Én is rögtön kipróbáltam a gémkapcsosat :-D

    Nagyon kis aranyos! köszi

    VálaszTörlés
  8. Óóóó, ezek a bébik! Pedig amióta gyerekeim vannak, sokkal jobban szeretem a saját képeinket nézegetni. Például Anne Geddes-t se nagyon bírom már. De ezektől most nosztalgiáztam egy sort, jól esett.

    Jó kis turmixot kutyultál. Az ázott macskás rész külön tetszett :-)

    VálaszTörlés