6/25/2009

Állandóan csak a számok :))

ZuccheroFilato játékba hívott :) 8 dolgot kellene összeszednem, amit halálom előtt szeretnék megvalósítani. Nos, be kell vallanom, hogy ehhez a játékhoz elég racionálisan ember vagyok, általában az álmaimat megvalósíthatósághoz kapcsolom. Nem szoktam nagyon nem lehetséges dolgokat elképzelni. És ennyire előre tervezni sem. Reménykedek még pár évben ;) De íme az én listám: szeretnék motortulajdonos lenni és megtanulni motorozni; szeretném egyszer az életben érezni a tökéletes szabadságot; és harmóniát; szeretném egyszer szépnek látni magam :); kézimunkaboltot is szeretnék nagyon; eljutni Kubába; megtanulni táncolni; egy saját lakatlan szigetet is.


Heni pedig szeretne tudni rólam 6 db nem túl lényeges dolgot, amit kedvelek (ami nagyon nehéz, mert az, hogy mi nem túl lényeges, az adott idő és közönség határozza meg...): Bach, körte, víz, könyv, Dönci, sátorozás, kávé, tájat bámulni, sárgadinnye, méz, keserűcsoki, napon száradt ágyneműben aludni... jah, ez már több, mint 6. És vannak nagyon is lényegesek is közte. De épp most ebédeltem, tele a gyomor, nem fog az agy :))

5 megjegyzés:

  1. Na a motorozást nem gondoltam volna...
    Kuba nekem nagyon bejött, kívánom, hogy sikerüljön eljutnod oda!

    VálaszTörlés
  2. Helen, èn 42 èves koromban tanultam meg motorozni...na jò csak 125 kobcentis motor de nekem màr ez is nagy szò...hogyan tanultam meg ? A fèrjem kivitt egy ures parkolòba ès fakèpnèl hagyott a motorral meg a bukòsisakkal mondvàn: na gyere haza, otthon talàlkozunk!!20-km-el òrànkènti sebessèggel èrtem haza de most egy èv utàn nagyon boldog vagyok hogy megtanultam, imàdok motorozni!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. :D Én is kívánom, hogy teljesüljenek a vágyaid!

    VálaszTörlés
  4. Ezek közül nem mind konkrétan álom. Inkább amolyan: érzem, hogy egyszer be kell következnie :)) A motorozás is ilyen. Félek tőle, de azért vágyom is rá.

    VálaszTörlés
  5. A motorozás nekem is új infó rólad :)))

    VálaszTörlés