5/17/2010

Leila

Végy egy nagy tábla fehér csokit, készíts mellé pár vajas kekszet, és mehet a film. Mint a Büszkeség és balítélet 1940-es kiadása, amit még fekete-fehérben forgattak, és ahol a végén Lady Catherine de Bourgről kiderül, hogy nem is annyira szívtelen dög... Azért az életben akadnak meglepetések :)
Leila próbál nagyon figyelni csinos gömbölyűségére, szőrének csodás puhaságára: ehhez elegendő csoki szükségeltetik. Jöhet mindenféle: keserű, fehér, mogyorós és marcipános, öntetként a fagyiján és reszeltként a kávé-tejszínhabbal-tetején :) A kedvence a karamellás csoki. Márkát nem írok (csak nagyon halkan: milka féle).
Imádja az illatokat: a finom, nőies, visszafogott illatokat. Ebből is van kedvence, naná: Larura Biagotti féle Sotto Voce.

Határozott véleménye van mindenről, és mindig megmondja az igazat - a titok a mennyiség adagolásában van. Mint a fűszerezésben :) Nem mindegy, hogyan adagoljuk azt, ami igazán szükséges a teljes képhez...
Mellette nagyokat lehet olvasni, csokizni, és kéri, hogy ha nagyobb útra mész, tedd be őt is a csomagba, mert ő is szeret világfelfedezni, rokonylátogatni, kollégista lenni.

Sálját többféleképpen is meg tudja kötni, de az egyik trükköset még sehol se látta - ezt egy indiai bácsikától tanulta. Gazdinak meg fogja mutatni, közös titkuk lesz a hosszú sálviselés megkötésében (is) :)

***

Leila szintén naffejű, és szintén egyedi - nem készül belőle több. Az egész mackó világos natúrszínekből készült, nem a fotók lettek szépiák, hanem maga a mackó ilyen színű :) A legsötétebb árnyalat: a gombja és a sálja, ami világos mogyorószínű. Kivéve, persze, fekete szemecskéjét.
Buksija mohair és merinogyapjú, nulla százalék műszállal, csupa nemes és luxusfonal, mindez világos krém színben, majdnem fehér. Ettől az anyagpárostól csodásan puha lesz a mackónk. :) A fülei, nózija, végtagjai pedig tiszta merinogyapjú, krémszínben. Nóziját, szemöldökét bézs színű fonalból kapta. Ugyanilyen árnyalatból kapott egy kis virágot is a füle tövébe :)

Nem a legkisebbeknek ajánlom kényes színe miatt, inkább nagyobbacska leányzóknak, akik tudnak vigyázni a drágaságaikra... aki nem más, mint Bodnár Zsanett :)

Még több fotó fc-n, és itt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése