6/24/2010

Mia



Hatalmas szív, tapintatos viselkedés, kedvesség... Igen, ő Mia :) Mellesleg imádja a biciklizést, csak még soha nem vitte senki egy tisztességes útra. Zokon is vette tőlem.

Amit még szeret: a könyveket (nem enni), a káposztás kockát (enni sóval-borssal), az almát (enni és nézegetni is), a kávét (leginkább kis tejjel, két cukorral), a fagyit (természetesen a madártejeset) és a levendulát (legszívesebben levendulavízzel pacsmagolná magát egész nap).
És a csipkét se felejtsem ki a sorból, itt húzogatja a kardigánom szélét, hogy igenis: írjam bele a listába, fontos tudnivaló róla. Kapott is a ruhája aljára egy kézzel horgolt csipkét :)
Amit ki nem állhat: a halat (bár akváriumban egész mutatósak), a káposztás kockár cukorral és a dúrva embereket. A káromkodós, beszólogatós, majd én megmondom az "igazat" típusú önző embereket. Persze, ezek a figurák Mia mackót mimózának titulálják, pedig csak úgy gondolja, hogy teljesen felesleges egy másik lény lelkét a sárba tiporni.

Mia kapott egy kézzel kötött sálgalléros mohairkardigánt. Pont úgy készül, mint a nagyoké, csak az övé miniatür :) De attól még igazi!
S ebben a nyárban, ami nagyjából egy szerda délutánra esett - el is kél egy finom kardigán.

A ruhácska lila virágos anyagát közösen választottuk ki, és ragaszkodott egy szív alakú gombhoz is. Övet viszont nem kért, helyette egy lila szalaggal kötötte át derekát. De úgy kellett megkötni, hogy a gombocska látszon...

***

Mia mackónak is minden egyes része kézzel készült, varrógépet és egyéb masinát nem használtam hozzá. A buksijához és testéhez a legfinomabb halvány lila mohair fonalamat használtam, ami finoman szőrös textúrát adott, a füléhez és négy lábához pedig finomított gyapjú püspöklila árnyalatát.

Mia szintén egyedi naffejű mackó. Nem készítek még egyet belőle, egyszeri és megismételhetetlen :) Akárcsak a gazdája...

1 megjegyzés:

  1. Mia Drága, nálunk van egy használaton kívüli szobabicikli:-) Ha gondolod, erre felpattanhatsz, amikor csak kedved szottyan :-)))

    VálaszTörlés