7/28/2008


Kössetek gombákat :)
Én addig megyek autót vezetni, tiszta idegbajosan...

10 megjegyzés:

  1. Figyeltem a városban a tanuló vezetőket, de nem láttalak.
    Az idegbajt felejts el, tök jó vezetni, az oktató pedig azért ül melletted, hogy segítsen, és korrigáljon , ha valamit nem jól csinálsz. Ügyes legyél !

    VálaszTörlés
  2. Az oktató egyébként egy angyal, forgalomban még nem voltam, de a rutinpályán annyira, de annyira jól akarom csinálni, hogy a saját görcsöm nyír ki. Melyik városban figyeltél? :)

    VálaszTörlés
  3. Hát Szombathelyen!!!! :-))))

    VálaszTörlés
  4. Biztosan ügyes voltál! lEVELEM megkaptad, vagy te sem? Már nem tudom mit teszek, de 3 fiókom közül egy se megy, csak a g-mail!
    Gombaszedés nem volt sikeres, vagy ennyire sikeres volt?

    VálaszTörlés
  5. Zsuzsa! Nagyon rég kaptam tőled levelet!

    Gombaszedés nagyon jó volt :D Egy óra csak meredek domboldalon felfele, aztán pár kis kosár kitudjamilyen gomba szedése, aztán gáz vissza Szhelyre, hogy elcsípjük a 11kor záró gombaszakértőt. Majd nagyon-nagyon finom paprikás lett belőle. Valahogy össze se lehet hasonlítani a bolti gombával. (A konzerveset már csak zárójelben említem)

    Vezetés: hihetetlen, hogy megszűnik köröttem a világ, ha elkezdek vezetni. Egyre jobb vagyok :) De ez nem jelenti azt, hogy ne azt álmodnám MINDEN éjjel, hogy vezetek... (és bénázok)

    VálaszTörlés
  6. átállok a gmailre!
    Én is imádom az erdei gombát, Mátra alján falu szélén születtem! Mint az öreg nénje őzikéje! Kedvencem a vargánya, az illatáért is oda vagyok!

    VálaszTörlés
  7. Nem kell idegeskedni, bele fogsz jönni. Sőt akkor lesz majd a legjobb, amikor már önállóan teszed. Én akkor szeretek - már, mert régen nem volt a kedvencem a kormány mögött ülni :-)

    VálaszTörlés
  8. Ha ráérsz, légysz nézz be a blogomra.
    :-)

    VálaszTörlés
  9. Édik ezek a gombák! De hol kapok én olyan csörgőt, ami jó lenne bele?

    Ja, és nézz be hozzám is, vár Rád valami!

    VálaszTörlés
  10. Fogalmam sincs. De talán lehet mással is pótolni, nem csörgővel... pl. nem lehet kapni műanyag karácsonyfára való díszgömböket, amikre horgolni lehet? Netán ugyanez hunarocellből?

    VálaszTörlés