3/10/2011

Torna

Nem fogom fotókkal bizonyítani, kénytelenek lesztek elhinni: tornázok :) El se hiszem. Az elején még volt, hogy hangosan röhögtem magamon, hogy miket művelek és négykézláb a szőnyegen... Ugyanis a torna, meg én: két különböző fogalom, két nagyon különböző fogalom.

Hozzákezdeni: utálok. Abbahagyni: nem tudom (konkrétan: lelkiismeretfurdalásom van, hogy hogy lehetek ilyen puhány...). Utána: csodás érzés! Jobb a kedvem, kicsit elégedettebb vagyok magammal.
Hogy mióta csinálom: Kb. 2-3 hete kezdtem. Eleinte egy nap torna, aztán vagy kimaradt, vagy nem, de most már két hete minden hétköznap torna, és hétvégén is az egyik napon. Súlyzóm nincs, de a két majd' félkilós konzerv, illetve a mellizomhoz megtöltött ásványvizes palackok is megfelelnek. Csak ne kortyognának annyira ;)

Milyen torna? Felváltva Rubint Rékázok és Béres Alexandrázok. Hogy ne lustuljanak el az izmaim - így talán izgalmasabb nekik. Az agyamról nem is beszélve... :) Bár előbbi nagyon idegesítő hanggal van megáldva, de tudja, mit csinál. Az utóbbi meg monoton hangjától érzem, hogy most vagy elalszok, vagy elájulok, mert fáj a jobb térdem (nem tudom, mitől, alapból nem fáj, csak tornánál és csak a jobb...). B.A. tornájában egyébként jobb a mellizmos rész, főleg azért, mert R.R. tornájából totál kimarad :D

Szóval most alakulgatok. Még mindig utálok hozzákezdeni... nagyon utálok. De utána jó érzé, hogy ok, ez is megvolt.

Leginkább úgy fogom fel, hogy ez egy napi 40-50 perces tabletta az egészségem érdekében :)

2 megjegyzés: