8/05/2010

Nina, a balerina

Nina egész nap mosolyogva dúdol, fel-le ugrabugrál kis tütüjében. Le lehet ugyan ültetni a hátsójára, de csak ha szépen megéred. Vagyis a gazdi ha megkéri, mert nem hallgat ám senkire!

Nina kedvenc sorozata A férfi fán terem. Sokszor meg tudná nézni, mert vicces és aranyos, és mert a főszereplő néni olyan okos, mint ő szeretne lenni. De ha könyvről van szó, csakis Streatfield Balettcipőit lehet neki felolvasni.

Ninának még vannak ám kedvencei, ott van pl. a szamóca. Az illatáért is odavan, mikor megérzi, még inkább táncra perdülne, de mikor a mancsai közép kaparinthat egy-egy szemet: az maga a földi paradicsom! Vagyis földi szamóca ;)

Nina már eleve úgy készült, hogy Jusztina mackója lesz. Már akkor izgatottan mocorgott, mikor készen lettem a lábaival, aztán gyorsan el kellett készüljek a kerek fülecskéjével, hogy el tudjam magyarázni neki: amíg nincs kész, nem mehet sehova. Punktum. De most már nagyon mocorog... várja, hogy újra friss levegőt szíhasson. Otthon. Jusztinál.

***

Nina igazi pasztel mackó - lilák, fehérek, rózsaszínek olvadnak össze egyetlen naffejű mackóvá. Ő is meglehetősen egyedi lett a bucok fejével... Horgolt felsőt kapott a tütühöz, ami akár le is vehető, de mivel Nina igencsak szemérmes, nem javaslom a hosszú távú meztelenkedést. Kis pink virágot kapott a füle tövébe, és hosszú, puha, sokszínű mohairsálat.
Maga a mackó: a finom, hófehér mohairból készült. Juszti, vigyázz, alig fogod bírni a simi-abbahagyást :)

Nina kérte, hogy meséljem: az ágy mellett szeretne aludni, az éjjeliszekrénykén, a könyved mellett...
Még Nina fotók ITT :)

1 megjegyzés: