7/31/2010

Marion, a naffejű francia kishölgy

Marion kishölgy nem más, mint egy édes kis naffejű mackólány, francia gyökerekkel. És, mint tudjuk, a vér nem válik vízzé... ő is igazi hölgy, csinos a szemöldöke ívétől a gombjáig. A ruhája is horgolt, a legfinomabb, vékonyabb mohairból, és elöl nyakba kötős pántot is kapott, ami hátul keresztben fogja meg a ruháját és egy masniban végződik. A ruha a bazsarózsa színeit mutatja: mályvaszín, halványzöld megkötővel. Az elejére varrtam egy pindur, szív alaku, törtfehér gombocskát.

Marion nagyon édesszájú... imádja a csokikat, leginkább a töltöttet, és abból is az epreset. De ha netán truffelt lát, annak se tud ellenálni. De legnagyobb gyengéje: eperszemek, csokiba mártva. Kicsit kerekded, de neki pont ez áll jól, nemde?

A divat és a finom ételek mellett odavan a francia filmekért: a kedvence Amelie csodálatos élete. Vagy ezerszer látta. A betéddalokat már a filmmel dúdolgatja, és bármikor rá lehet venni, hogy újra megnézze. Főleg, ha csokit is hoz a gazdi a filmezés mellé.


Marion olyan gazdit keres, aki maga is szereti a nőies dolgokat, és így igazán megérthetnék egymást. Jókat beszélgetnének az élet komoly dolgairól és az ágya mellett alhatna a sötét éjszakában. Egyetlen dolgot kér: elalvás előtt a sárkányos témát kerülni kell, mert attól mindig rosszat szokott álmodni.

Vigyázat, ő az a mackófajta, akit egész nap magunkhoz ölelgetnénk, halkan hümmögve, vigyorogva és néha nagyokat cuppantanánk a feje búbjára!

***

Marion finom kis mohair és gyapjú szálakból készült, hosszú szőre finoman keretezi bájos kis pofiját. Fehér szalagot és világoszöld színű bojtot kapott a buksijára. A ruhája levehető, ha a gazdi netán más ruhákat szeretne készíteni neki, de tudni kell: ezt a mályva mohairt nagyon szereti!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése