2/18/2009

Hideg ellen turmix!

Most, hogy újra tél van, ehhez illő (illetve kivédő) ötleteket ajánlok mindenki figyelmébe, és hozzá könyvet, meg teát, meg otthonkuckósító dolgokat :)
Készítsünk képet kis mütyürökből, kulcsokból * sál helyett csipkés nyakmelegítő cowl - hosszú nyakúak előnyben... * helyhiánnyal küszködő, extravagáns otthonokba falra visszahatjható ülőalkalmatosságokat találtam ITT * ha nincs kedvünk csinálni semmit, de akarunk látni filc-szörnyecskéket, mi még azt is megtehetjük * a gyerek megunt legóinak is lehet helye, mint lámpabúra * süthető gyurmához keresünk újfajta textúrát? íme egy mozaikos verzió * ha ki kell mennünk, előtte készüljünk az akcióra pár kötött sapkával * ha netán olyan bátrak vagyunk, hogy síelni merészkedünk vicces (vagy épp csúnya) haverunkkal, köthetünk neki egy stílusos símaszkot * de ha inkább bent maradnánk, és ki akarjuk egészíteni a gyerek játék-alma készletét, horgolhatunk is neki párat * ha komolyabb dolgokra vágyunk, horgolhatunk nagyi ;) négyzetet, amiből aztán készülhet csodásan meleg takaró, vagy pihe-puha párna * de kettes számrendszerben kódolt sállal is megörvendezthetjük matematikus vagy informatikus párunkat, ha ügyesen kötünk * de ha semmihez sincs kedvünk, mert annyira megfáztunk valahol ebben a trükkös és nyálkás időben, akkor olvassunk tippeket, hogy hogyan mászhatunk ki könnyebben a kátyúból!

U.i.: hogy a hímzősök se unatkozzanak - ajánlom nekik a Be-Stitched blogot, ahol csudiaranyos mintákat is találnak a blogger alkotásában, ha jól figyelnek!

3 megjegyzés:

  1. Ma délelőtt jöttem hozzád, és már azt hittem, nem lesz turmix! De lett! Köszi! :D

    VálaszTörlés
  2. Köszi, egy sapit ki is választottam magamnak :) (Legalább az angolt is gyakorlom amíg lefordítom a mintát :) )

    VálaszTörlés
  3. Hihi én épp tegnap óta nagyi négyzeteket horgolok, takaró készül, már csak 144 darab hiányzik hozzá, 6 már kész van. :))

    VálaszTörlés