2/09/2009


Romantikus könyvhöz - romantikus gondolatok... Ez a gyöngyös-szalagos mobiltok talán nem vitt el a nagyon túl rózsaszín gondolatok mélyére... ez itt a végső határa a szalagos-gyöngyös verzióknak :D
Minden esetre: jó volt forgatni ezt a kis csecsebecsét. A gyöngyöket is élvezet volt belekötni, és a szalag is kifejezetten jól mutat rajta. További fotók és elérhetőség ITT!

Elején- hátulján csipkeminta, itt-ott gyöngyökkel. Oldalán egy finom kis csavarásos motívum húzódik végig... Nem kötöttem rá kis pántot a tetejére, mert a kötésmintának és szalagnak köszönhetően: nem csúszik ki magától a mobil a tokból...

(Szeretném elmesélni, hogy miből áll a vásárlás meskán: lefoglalod a terméket, aztán jön egy emil és felveszed az eladóval a kapcsolatot - a többi rajtatok áll, azaz ő elküldi a számlaszámát, te pedig a címet egyezteted: máris tied a kiválasztott meskás termék :))


És a legjobb: kisütött a nap! Már nagyon hiányzott...
A hátrány is megvan: halk pattanások... jönnek a szeplőim ;)

5 megjegyzés:

  1. Nálunk meg most kezdett el esni a havaseső! Csinos kis darabocska ez is!

    VálaszTörlés
  2. Én mindig csupa szeplő vagyok nyáron, de szeretem. Ám nálunk szállingózik a hó, így esélyük sincs kibújni... A csipkés tok édesen romantikus! Ne félj néha egy kis habos-babosat alkotni, mert szépek! :)

    VálaszTörlés
  3. Szia , már hosszú ideje olvaslak, látogatlak. És csodállak. Gyönyörű dolgokat alkotsz, kötsz. A helyzet az hogy megfertőztél:-) Zokni kötésben jó vagyok, de ezek a kendők....Próbálgatok mintákat kötni de néha káosz lesz a vége. Van valami tanácsod? a mintát minden sorban számolgatni kell ugye? Vagy ez idővel rögzül az ember fejében? Minden tanácsot szívesen veszek.
    üdv. CSilla

    VálaszTörlés
  4. Trükköm nincs a kendőkötéshez. Ha elég megszállott az ember, akkor sokat foglalkozik vele. Ha sokat foglalkozik vele, akkor egy idő után ráérez az ízére.

    A minta általában rögzül. Azért minden sok elején meg szoktam nézni, hogy most mi következik, és azzal lekötöm a sort. Legtöbbször a visszaja csak fordítottakból áll, az a pihi. Aztán a köv. sor elején újra rápillantok a mintára, hogy most mi fog következni...

    De legalább nem unalmas! :D

    Örülök, hogy idetaláltál. Szemezgess csak, hátha beindul az alkotókedved tőle!

    VálaszTörlés
  5. Köszi Helen!
    Már beindult. Kötök, bontok, kötök, bontok. egyenlőre próbálkozom.

    VálaszTörlés