4/22/2009

Földes TurmiX

Sok - sok xszemes mintával kezdeném az első réteget: ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, sunman originals free minták ITT ; újabb réteg: horgolásminták ITT (zenélő oldal...) * még rétegek: köss enterlac sálat, még jól jöhet hűvüsesbb tavaszi napokon * de csak ha valami finom nyakba való díszt szeretnél, itt egy nyaklánc * horgolj romantikus, levegős bolerot nyárra (rav oldala) * vásárolj kettő fonalgombolyítót (egyikhez adom a címem, ahova lehet postázni :)) * francia blog, fotókkal, horgolásokkal és mintákkal * csokiparány már kisütötte a remek sajttal töltött tagyókat - nekem már csak a fotóktól összerándult a gyomrom... *

a krém a turmixon: ugye, nem felejtetted el, hogy holnap ápr. 22-e, a Föld Napja? Olvass, tanítsd magad ITT * hasznos linkek a témával kapcsolatban mammkánál * szeretnéd tudni, hogy miből mennyink van még itt, a Földön? * használjuk újra a hullámpapírt: készítsünk vázát belőle * alakítsunk át egy kartondobozt stílusos újrahasznosításra váró szeméttárolóvá * varrjunk hajpántot a megúnt pólóból * elveszett a zokni egyike? készíts varrás nélküli fényképezőgép-tartót a másikból * nézegess még újrahasznosított ötleteket :) - közben pedig: gyűjtsd szelektíven a hulladékot, használj energiatakarékos izzót, próbáld meg ne hazavinni a felesleges csomagolást a boltból, igyekezz, hogy szomorú napokon ne a vásárlás adja a boldogsághormont, próbálj meg környezettudatosan élni és mutass példát a környezetednek, hogy még sokáig együtt élvezzük a Földet, amely nekünk adatott!

8 megjegyzés:

  1. Hi, hi :)
    A húgom belekerült a turmixodba ;)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm!!! Szuperek a keresztszemes minták!:) :x:x:x

    VálaszTörlés
  3. Nagyon köszi! A horgolt boleró képe eldöntötte, mihez kezdek egy próbaképp horgolt, de sálnak túl széles csipkenégyzettel, a francia blog meg a listámon landolt. Nagyon hatékony turmix volt :)

    VálaszTörlés
  4. Köszi az ötleteket! Csokiparány egy imádnivaló édes kicsi lány! Kicsi minden értelemben! És nagyon ügyes is!

    VálaszTörlés
  5. Hűha, köszönet a megemlítésemért. :)) A tatyókhoz meg tessék mihamarabb hozzálátni! :P

    VálaszTörlés
  6. Azért szeretem a hétfőket, mert másnap turmix kedd :D Köszi! Ezek a sunman minták, iszonyat aranyosak. Egyszerűen muszáj lesz kiböködnöm :)

    VálaszTörlés
  7. Anita, egy emilcím van a profilomnál, oda írhatsz... De ha nem haragszol, ezt a megjegyzésed kitörlöm ;)

    VálaszTörlés