4/06/2009

Törpilla cipője, birka és kockafej


Zsukka és én. Csereprojekt. Juhéé :D
Az alkotások megbeszélése gyorsan megtörtént, egy - két emil is röppent innen oda és vissza, mígnem az is kiderengett, hogy szegről végről vannak közös/kedves ismerőseink, sőt a kicsi a világ is elhangzott, és a művek is ekészültek, miközben ezernyi elterelő dolog került a képbe, mint ezernyi munka, meg születésnapi laptopba költözés, az ablakcseréről nem is beszélve. De most már mindketten a posta fele tartunk :)

Naagyon izgatottan várom, hogy csengessen a postás... :D

U.i. a sok-sok éve áhított laptop számomra teljesen új élmény, egy új lény :), hihetetlen erős, izmos, okos, nagyon szépséges, és elneveztem Renesmeenek. :D Még csak most kezdjük felfedezni egymást és a lehetőségeket. Őt nem fogom leselejtezni, soha. Gyakorlatilag ő az első gépem, amit én választottam, újként került hozzám (nem párom leselejtezése, ami persze, nagyon jó, de neki nem elég jó).
És most kiderült egy újabb gyengeségem: érzelmileg is ragaszkodok gépekhez. A mikróhoz nem, a mosógéphez még úgy sem, azok csak robotok... de a telefonom, a számítógépem... ők valahogy részeim :)

5 megjegyzés:

  1. Jaj, de mán millen jó kislyány volt itt valaki!;DDD Na, jó, tudom, szülinapos, meg csere-berés, de akkor is!;) Gratulálok az új "barátodhoz", Zsukkához is, persze, akinél már jól megcsodáltam a tatyókádat!:D Csecse!!!
    A kiscsuka nagggyon baba!:)

    VálaszTörlés
  2. ÓÓÓ, de nagyon szép táskád van!!!!

    Imádnivaló!!

    VálaszTörlés
  3. A laptop-érzést én is ismerem, nagyon tudom, miről beszélsz ;-) Használd egészséggel!
    Amúgy milyen típus?

    VálaszTörlés
  4. msi vx600

    http://www.engadget.com/2009/03/10/msi-announces-the-vx600-15-4-inch-notebook/

    VálaszTörlés
  5. Jajjj, de édesédesédes :o)! Már alig várom én is a postást :o)))!

    VálaszTörlés